Hallo wereld!

Hallo ik ben Jacobus en jij bent hier "Welkom op mijn Blog pagina".

Hier zal ik haast dagelijks mijn kijk op de wereld, politiek en eigenlijk alles wat mij is opgevallen even onder de aandacht van jullie te brengen.

Ik zal er dan "mijn licht" op laten schijnen en mijn verkregen inzichten op los laten.

Ik hoop dat die het lezen aan het denken kan zetten om veel eens vanuit een andere hoek te bekijken, omdat de waarheid nu eenmaal rekbaar is en zeker afhankelijk vanuit welke hoek dat je die bekijkt. Veel meer wil  ik hier niet kwijt, omdat het pas duidelijk zal worden als je de stukjes gaat lezen.

Lees, luister en informeer je zo veel als maar kan. Maar ga wel je eigen pad in deze wereld en word je eigen leerraar, meester en beste maatje zodat je kunt zeggen aan het einde van dit leven...

Ik was wat en wie ik ben....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *