14-11-2021

Als je het artikel helemaal leest wat ik onderaan er bij zet, kan je schrikken. Of juist niet natuurlijk. Ik heb vanaf dag een aangeven, dat het nooit meer weg zal gaan. Kan niet, omdat wij ook elk jaar wel een griep epidemie hebben. En echt Corona is net zoiets als een griep. Kijk de ene is wat erger als de andere, maar in principe zijn het allemaal virus dingen…

Hoeveel jaren denk je dat er al gevaccineerd wordt voor of tegen de “normale” griep.. Nu dat is al zolang ik weet, ga het niet eens uitzoeken of opzoeken. En hebben ze een oplossing gevonden? Nee zeker niet.

In het artikel is duidelijk te lezen dat de “Experts” aangeven dat we (als je het goed leest..), niet meer vanaf komen. Op zich is dat niet ontzettend erg, want er zijn zo veel virussen. Maar het wordt dan wel tijd dat de regeringen gaan inzien dat er anders geleefd dient te worden. Een vrije wil van mensen word nu afgepakt onder het mom van dat het goed is. Nu dat kan nooit. Je regelt het van boven af zo dat het goed is en niet van onderaf.

Citaat: “En daarom lijkt volgens de meeste experts zonder basismaatregelen een najaarsgolf onafwendbaar. Een golf die, zolang de capaciteit in de ziekenhuizen niet kan worden uitgebreid, automatisch zal leiden tot problematische druk op de zorg.”

Luister eens naar wat o.a. “Hoogleraar Marcel Levi” in de verschillende programma’s al heeft laten horen. Hij geeft gewoon heel duidelijk aan, dat het enige probleem is het aantal ziekenhuis bedden en verpleegkundigen. Want het aantal is volgens hem helemaal niet zo ontzettend hoog voor 17 miljoen mensen in Nederland.

Citaat: “Maar gaat een hogere vaccinatiegraad en natuurlijke immuniteit genoeg zijn om volgend najaar alles los te laten? Nee, denken de meeste experts. “We hebben weinig voorbeelden van het succesvol uitroeien van een luchtweginfectie”.

Citaat: Hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond is net iets optimistischer dan de meeste van haar collega’s.” “Maar of dat realistisch is durft ze niet zeggen.”

Voor zo ver een paar stukjes die ik zeer opvallend en vaak tegenstrijdig zijn, volgens mij. Lees ook dit soort artikelen, want het is echt beter om goed op de hoogte te blijven. En niet alleen maar dingen uit je eigen kring te horen of lezen. Aan het einde wordt er nog heel even getipt over waar het grootste probleem zit. Mutaties! Denk weer terug aan waar ik het eerder over had. De normale griep is elk jaar anders.

Zou deze dan braaf het zelfde blijven, of kan ik totaal niet denken en hun wel.

3 Antwoorden op “14-11-2021”

 1. Tja, ik geloof niet in complot theorie….maar zou het bijna gaan doen.
  Schijnbaar wordt er maar wat gedaan…droevig…maar weet je..linksom of rechtsom…ik heb de energie niet om er tegenin te gaan….en dan denk ik herl flauw ‘het zal mijn tijd wel duren’

 2. Corona werd in 1947 al ontdekt,ik heb vanaf het begin gezegd,als er niet een wetenschapper in China was geweest die was gaan testen wat er aan de hand was, zouden we het de afgelopen anderhalf jaar hebben gehad over een zeer zware griepgolf.Dan was er niemand geweest die had geweten dat we met Corona te maken hadden.
  Hoe vaak in de geschiedenis zou er gedacht zijn dat er een zware griep heerste terwijl het in werkelijkheid misschien ook wel Corona is geweest?
  Ik denk dat we er mee moeten leren leven.
  Overigens vind ik het wel weer frappant dat ook jij Marcel Levi zijn uitspraken volgt.

 3. Ik zie het nu pas… Ben het met je eens en bedankt voor je reactie.. Het Blog blijkt nog foutjes te hebben… Kreeg geen bericht hier over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *