Bewustwording

 

Waarde of iets op waarde beoordelen.

Als wij iets krijgen, zullen wij altijd ook als we het eigenlijk niet willen. Toch alles op waarde in proberen te schatten. Dat doen we niet om te zien wat de ander er voor betaald heeft. En als het gaat om iets wat ze zelf gemaakt hebben. Ook niet of het veel of weinig moeite heeft gekost. Nee we doen het om te kijken wat heeft het nu voor ons als waarde. Zo kan waarde dus ook totaal niks met geld te maken hebben. En dat is nu waar ik het vandaag even over wilde hebben. 

Gevoelswaarde

Hoe bepaal je dan wat voor jouw wel of geen grote of moet ik schrijven, veel heeft. Dat zal voor heel veel mensen verschillend zijn. Ook is het afhankelijk van wie het komt. Als een Moeder iets van haar kind krijgt. Wat totaal niet mooi is en geen waarde heeft in geld. Kan het toch vaak het Moeder hart sneller laten kloppen. Als je van je partner waar je gek op bent. Een leuke losse bloem krijgt die deze onderweg ergens geplukt heeft. En zegt dat die echt mee moest omdat het voor jouw was. Dan zal in al die gevallen en zo nog honderden meer, het goed zijn. 

Het gekregen artikel, is niet wat je verwacht had.

Als je slecht in je vel zit, zal altijd dat wat je krijgt op een grotere weegschaal gelegd worden. Als je een verwachting had over het wat je gaat krijgen. Zal het haast altijd minder zijn, als dat je wilde. Hoe goed bedoelt ook door de ander, als jij er niet voor open staat, valt het tegen. Als op het verkeerde moment ontzettend lief gedaan word, kan het juist verkeerd overkomen.

Conclusie

Het goed in je vel zitten is dus veel belangrijker als dat wat je krijgt in het leven.  Denk daar nu eens over na, want dan kan je heel veel van wat er gebeurt in je leven in een totaal ander daglicht bekijken en voelen. 

Een speciaal voor jouw gemaakt cadeau

Siny, maakt heel speciale sieraden meestal op bestelling. Zij maakt ze dan voor die ziel die het gaat krijgen. Ze legt contact met de ziel van voor wie het moet gaan worden en kan daardoor veel beter iets maken wat echt past bij die persoon. Of jouw zelf... Hier zo maar een voorbeeld van wat zij ook maakt.

( klik op onderstaande voor de Web Winkel)

4 Antwoorden op “Bewustwording”

  1. Erg mooi die armband,helaas is het niet handig om tijdens mijn werk een armband te dragen,hij zou binnen een dag kapot zijn.En ik ben van mening dat zo’n mooi sieraad, niet maar af en toe gedragen moet worden.

    1. Klopt, het zijn mooie spullen, maar niet om in een kast of la te liggen. Dan kan je beter alleen een steen bij je dragen, maar dat zal jij zeker zo nu en dan al wel eens doen. Bedankt voor je reactie.

  2. Wat mooi gemaakt siny . Een meester werkje. En jacobus ik ben het weer met je eens. Het gaat er om van wie je het krijgt en niet welk prijskaartje er aan hangt als je wat krijgt. Vooral de niet verwachte presentjes zijn vaak het mooist. En raken je midden in je hart

    1. Natuurlijk zie je dat goed, want jij hebt je hart zeker op de juiste plaats zitten. En ook bedankt namens Siny, die net als ik nog moet wennen om hier vaker te kijken en gelijk te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *