Recensie: @heelbijzonderenschede

Heel bijzonder

Natuurlijk waren wij er al eerder geweest en heb ik daar ook al wel over geschreven, maar vandaag kon ik het niet laten om jullie er nog een keer op te wijzen wat je mist als je daar niet een keer naar toe gaat. De naam is eigenlijk totaal fout, want het zou meer in de trant van… Super Geweldig Bijzonder moeten zijn… Want zeker in deze tijd maken ze het verschil in positieve zin.

Wat is er negatief aan

Nu hun grootste nadeel en dus negatiefs is mogelijk in mijn ogen het beste wat ze doen. Ik ga het toelichten, wees maar niet bang, want ook de recensie moet natuurlijk bijzonder zijn anders doe ik hun geen goed….

Als je er naar toe gaat dan heb je wel veel tijd er voor nodig. Dat kan in deze tijd voor veel mensen een groot probleem zijn, aangezien te veel mensen alleen nog maar rennen en vliegen en nergens echt de tijd voor nemen. Daarom is het juist zo ontzettend goed om er naar toe te gaan, want je word omringt door mooie spullen en fijne en bijzondere mensen die ook nog eens heerlijke gerechten serveren. Hierdoor word je echt even uit die harde en snelle wereld getrokken en ik vind dan ook dat je er niet te veel met een telefoon moet gaan zitten spelen, want dat hoort daar zeker niet. Natuurlijk heb ik even wat foto’s gemaakt maar ben verder niet op mijn telefoon bezig geweest ook niet in de wacht tijd… Nee juist lekker om je heen kijken of even rondlopen en de verschillende ruimten waar je ook kunt gaan zitten in je op nemen. Als je iets leuks ziet hangen of staan… het is ook nog gewoon.. eh.. nee bijzonder dus dat het ook te koop is. En wil je meer zien, ze hebben nu ook er recht tegenover een winkel die nog heel veel meer aan bijzondere spullen te koop heeft.

De bestelling

Het bedienende personeel in deze harde en onpersoonlijke wereld het verschil. Ze zijn er tenminste die wij die keren dat wij er geweest zijn allemaal heel bijzonder prettig en laten je echt gast zijn. Als je ook naar de foto kijkt waar in Siny de bestelling opgeeft, kan je zeker aan haar zien wat het positief met haar doet. Genieten gewoon al of nee het is bijzonder als je je daardoor al fijner gaat voelen toch al bij het bestellen.

Cappuccino

Een mooie warme sterke met voldoende en goed schuim. Maar ook nog met een bijzondere verrassing er naast die je echt tot nieuwe mooie momenten kan laten stijgen. Het is haast een hemels gevoel als dat in je mond zijn werk doet en als je dan daarna nog een slokje neemt weet je wat echt en rustig leven kan zijn. Dan geniet je met volle teugen, dat durf ik je te beloven.

Eten

Natuurlijk kan ik niet zeker zijn over alles wat op de kaart staat, maar als wat wij tot nu toe gegeten hebben een maatstaf is durf ik gerust mijn handen er voor in het vuur te steken.

Wij hadden een Social Deal genomen, wat dan zeker zorgt voor een super goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Bijzondere Tosti en natuurlijk hebben wij twee verschillende genomen, om te kunnen delen met elkaar. Wij delen echt alles in het leven, dus zeker ook die lekkere dikke vers gemaakte Tosti’s. De smaak is echt bijzonder, want over het algemeen ben ik over Tosti’s in de wereld niet zo te spreken, omdat ze volgens mijn inzicht verkeerd worden opgebouwd. Deze kan je echt merken dat ze los van het brood helemaal worden bereid en pas als de inhoud goed is komt het brood er omheen om de kaas die er ook tussen zit te laten smelten en het brood even een tik te geven. Wij houden van donkerbruin brood, maar ze hebben het ook met ander, dus voor ieder wat wil ‘s.

De soep die je bij die deal krijgt is heerlijk romig, maar toch met structuur. Meestal als je gepureerde soepen krijgt is er niks meer van het karakter over, maar dit is heel bijzonder exact zo dat je toch helemaal het gevoel dat je groenten zit te eten of in mijn geval drinken.

Conclusie

Als je ooit in Enschede komt of er in de buurt woont, dan mag je als je geen grijze muis bent of misschien juist dan toch en die kleur kwijt wil… Naar heel Bijzonder toe gaan en dan niet alleen om te eten, maar voor het totaal en echt een groter compliment kan ik niet geven.

4 Antwoorden op “Recensie: @heelbijzonderenschede”

  1. Wat een mooi verhaal. Wij waarderen dit soort recensies ten zeerste. Zoals onze slogan al zegt ; je kunt de gewoonste dingen heel bijzonder maken door ze te doen met bijzondere mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *