03. Werkboek

Dit boek is tevens een “Werkboek”, elk hoofdstuk openbaart een inzicht, wat te vinden is in de gebeurtenissen die ik er geschreven heb uit mijn leven.

De eerst inzichten zijn al gepresenteerd, zonder dat je het waarschijnlijk in de gaten had, maar ze staan wel in hetgeen wat je tot nu toe gelezen hebt. Als je dat dus gewoon maar even snel doorgelopen hebt, mis je al veel. Wanneer je de tekst tot nu toe wel goed in je opgenomen hebt, dan kan je opgevallen zijn, dat ik een aantal kenmerken van mijzelf door laat schemeren.

Dat zijn kenmerken, die zowel voor een gedeelte komen uit mijn “Ziel/DNA” als wel uit het “Pad” wat ik ben gegaan in mijn “Leven” tot nu toe hier op Aarde.

Later als je verder bent gekomen in dit boek, zal je bemerken dat niks per ongeluk gaat of is in het leven. Zeker niet in dat van mij, maar ik probeer ook met dit boek om jou ervan te overtuigen dat het ook zo in jouw leven is.

Alles wat ik schrijf heeft een betekenis.

Ook als je het er niet gelijk uit haalt. Iemand die veel levenservaring heeft zou uit de tekst tot nu toe al een zeer behoorlijke analyse kunnen maken over wie ik ben. Echt waar zo makkelijk is het.

Wanneer je leert denken in het “Systeem”. Alle kenmerken, die tot nu toe aan bod kwamen, komen terug in de cijfers die mijn geboortedatum en sterrenbeeld vertegenwoordigen.

Alles wat je zult gaan lezen in dit boek, schrijf ik vanuit mijn eigen leven. Het grootste deel zal over mijn jeugd gaan. De eerste jaren in een mens zijn leven zijn veel belangrijker als dat de meeste in de gaten hebben. Toch wordt juist met die tijd heel slordig omgegaan.

Lees het boek, de verhalen, gebeurtenissen en probeer het te doen met zo min mogelijk vooroordelen. Laat je eigen mening even weg uit mijn boek en mijn leven. Het zal je dan verrassen hoe dat het wat je leest, jouw geest zal triggeren om opener te denken en zijn.

De verhalen en voorbeelden van de gebeurtenissen die ik hier plaats, zijn ook op jouw leven van toepassing, wanneer je tussen de regels door leert lezen.

Als je een hoofdstuk uit hebt, probeer dan pas te kijken wat jij in jouw leven meegemaakt hebt in bepaalde gebeurtenissen of situaties waar je deze les ook geleerd zou kunnen hebben. Mogelijk heb je die les zelfs onbewust al wel geleerd, maar nu kan je er nog veel meer mee, als het een onderdeel wordt van jouw nieuwe leven.

Het bewust beseffen van wat je werkelijk in je eigen leven doet, leert, ademt en eet zal ervoor zorgen, dat het leven veel voller en mooier wordt. Jouw plaats in het geheel zal veel duidelijker worden, waardoor je zal merken dat, jij ook nodig bent in de puzzel van het leven.

Jij bent waar het hier om gaat en niemand anders. Jij bent belangrijk.

Ik schrijf dit boek, om te laten zien, hoe “dat” en “wat”, op mijn pad kwam. Let er dan ook op hoe “dat” het in jouw leven geplaatst is.

Hier staan opgesomd, die gebeurtenissen, die mij meer licht gaven op mijn pad en lieten leren zien ook dat wat ik doorgekregen had.
Moge het jou ook zo vergaan.

Haast elk hoofdstuk bezit een inzicht, kijk dan of jij het er ook in kunt vinden, maar niet voor dat je aan het einde van dat hoofdstuk bent.

Maar nog belangrijker, zoek na zo’n hoofdstuk even terug in jouw leven, waar je dit inzicht ook wel of niet op jouw pad hebt gehad.
En wat jij eraan gehad hebt.

Maak aantekeningen na elk hoofdstuk wat je gelezen hebt, zodat je later terug kunt kijken naar jouw lessen die je hebt geleerd. Doe het wel, anders haal je niet het maximale uit dit boek.

Er staan zoveel inzichten in die ik verworven en doorgekregen heb, dat je er later jezelf dankbaar voor zult zijn als je mijn aanwijzingen hiervan af het begin opvolgt.

Ik wens je heel veel nieuwe inzichten toe, maar ook de oude te ontdekken, waar en waarom die op jouw pad kwamen.

Wees wel geduldig met jezelf, lees en begrijp dat je eerst op één lijn moet komen met wat en hoe ik het schrijf. Je betreedt mijn wereld en daar zijn de regels vaak anders als dat jij gewend bent.

Lees geregeld even terug, dan zal je zien, dat de kwartjes (of tegenwoordig euromunt) op de juiste manier gevallen zullen zijn.

Later in dit boek zal je berekeningen gaan maken en als je dan terug kan zoeken in je eigen aantekeningen, werkt dat echt beter. Ook is het dan zaak om geboortedatums en alle nummers waar je iets van wilt weten op te nemen in die aantekeningen. Daar kan je nu al mee beginnen, zodat je ook weet welke zaken je als eerste uit wilt gaan werken.

Gelukkig heb ik heel veel hulp gekregen om dit boek te schijven en door mijn leven te komen. Van zowel hogere machten als wel van heel dood “gewone” mensen die op mijn pad kwamen.

Dit boek is aan de ene kant een uitleg hoe je zelf met het “systeem” aan de slag kan, om jezelf en anderen beter te kunnen leren begrijpen maar aan de andere kant is het tegelijk ook een stukje autobiografie, waardoor het ook duidelijk zal worden voor je, hoe ik het heb kunnen schrijven en moest schrijven.

Want het was niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor iedereen die wil groeien en naar de waarheden en oplossingen zou gaan zoeken in zijn of haar leven.

Ja jij zit hier goed, het is voor jou, het gaat over jou.

Een werkboek vind ik het, dat hoef jij totaal niet zo te vinden. Toch wil ik je vragen om het een kans te geven, omdat je dan zult zien dat het mogelijk is om meerdere boeken in een te lezen en of schrijven. Leer om jouw leven te herschrijven. Schrijf jouw boek, als is het maar in je hoofd met echte feiten en waarheden.  Maar dan wel die van jou en niet die anderen je voor gelepeld hebben. Want dat is nu eenmaal zo in deze wereld. De meeste mensen zijn een product van wat de omgeving van ze gemaakt heeft. Ik wilde en kon niet zo zijn, hopelijk pak jij de handschoen op en ga je in de weer met dit boek. Werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *