Gravatar

Ik wil jullie hier een Tip geven die echt leuk is en ook echt iets is voor mensen die zichzelf willen zijn ook op internet. Ik zelf heb een probleem min of meer… Dat ligt wel aan de situatie hoor… Dat mensen niet hun eigen foto’s of namen gebruiken op internet. Daarom is het ook totaal uit de bocht geschoten en krijg je ook dat in de sociale media van alles gescholden en bedreigd word, omdat het anoniem kan. Voel je niet aangesproken als je ook niet onder jouw naam op internet werkt, maar snap dat ik je de kans wilt geven om het eventueel wel te gaan doen en dan ook met jouw foto. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een leuk fotootje maken met iets wat je voor wilt stellen op internet… Denk er maar eens over na…

Je maakt een account aan op gravatar.com op basis van je e-mailadres. Met dit account kun je een foto (avatar) uploaden. Op de website van Gravatar worden de avatars bewaard. Als je nu met jouw e-mailadres inlogt bij een forum of een reactie plaatst op een blog, wordt je gravatar vanzelf getoond.

Gravatar is en blijft gratis, voor iedereen. Klink de link hier onder aan en je kunt dus zo’n ding maken wat je ziet als ik een berichtje geschreven heb.

https://nl.gravatar.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *