President van de Wereld

Teleurstellingen in het leven

Ik wil hier niet mijn boek gaan uitbreiden of herschrijven, maar zou dat mogelijk toch wel een keer weer moeten doen, omdat er ook de laatste jaren weer heel veel nieuwe inzichten heb door gekregen.

Maar ik wil wel even hier toch een paar dingen kwijt, omdat ik niet lekker in mijn soms te strakke vel zit. Dat te strakke is omdat als ik te weinig train ik weer te zwaar word en dan voel ik mij niet zo lekker. Ik zal wel nooit echt goed op gewicht komen en dat wil ik ergens ook niet heb ik al eerder over geschreven, omdat je wel op dat gewicht moet zitten waar jij je goed bij voelt. Nu is dat bij net wat te hoog en dan kan ik wel weer ontzettend veel dingen opschrijven waarom… Maar het is ook nog wat anders…

Ruik je al wat… Nu ik heb ontzettend veel eigendunk en vroeger zeiden ze dan dat stinkt dus… Maar ik geloof dan ook niet in mensen die zichzelf totaal weg cijferen en of niet tevreden zijn met wie en wat ze zijn… Tenminste als ze er alles aan doen… Kijk we zullen allemaal wel dingen hebben die we wel in ons hoofd hebben maar nooit gerealiseerd in dit leven krijgen… Dus ik ook.

Vanaf heel jong af aan kwamen mensen om raad bij mij… Echt waar.. Lees mijn boek… Vanaf mijn 14de had ik naast alle andere dingen die ik in het leven deed een praktijk waar mensen mij betaalde om over hun leven te horen en ook hoe dat ze het beter konden gaan doen. Ik heb op hele grote beurzen in verschillende landen gewerkt en zelf voor de regionale radio zo’n 2 jaar… Geschreven voor de krant de Gelderlander… en ben ok voor de nationale tv gevraagd… Maar daar kreeg ik gelijk ruzie ook mee, omdat ze wilde dat ik van alles deed en vroeg omdat het beter op tv over zou komen… Nu.. dat kan .. eh.. of beter wil ik niet… Of ja.. als ze heeeeeel erg veel geld geboden hadden, was ik ook wel een tijdje braaf geweest.. Maar had het toch nooit lang uitgehouden, omdat ik gewoon ben wie en wat ik ben.

Ook ben ik als kind een tijdje bij de reddingsbrigade geweest, omdat ik toevallig die leraar had om te leren zwemmen… Ook ben heb ik bij de Gelderse selectie wedstrijden mee mogen doen met volleybal. En ook op gevechtsport gebied heb ik mijn strepen wel waar gemaakt maar alles liep uiteindelijk altijd mis… Om wie ik was… Ik behoorde bij de eerste lichtingen van programmeurs en heb dan ook een Universiteit vergelijkbare opleiding en diploma’s gehaald bij Compute Collage in Breda toen… Lees mijn boek…

Ik kon bij het Vredes Paleis ooit in en uitlopen, zonder mijn paspoort te laten zien omdat ik daar bekent was… Via een vriendin.. ahahhah.. Maar toch.. En zo kan ik nog bladzijden opnoemen en nog heel veel meer spectaculaire zaken… Maar… maar…

Ik heb het nooit ergens lang uitgehouden, of waar ik was hielden zij het niet met mij uit…

Het resultaat is dus, dat ik geen of maar een zeldzaam contact heb met familie… Ik heb zelf geen familie op kunnen bouwen… Zakelijk heb ik meer verloren als ik verdient heb…. Dus zullen wij tot onze dood een winkel of wat dan ook moeten hebben omdat ik geen goed pensioen heb… Zelfs een straf AOW straks omdat ik lang in Duitsland al woon… En geen geld had of eerst niet wist dat je je daar voor bij moest verzekeren… Vrienden heb ik niet… Er komt dus nooit iemand thuis op de koffie of wat dan ook… Triest… eh.. Ja en nee.. Er zijn heel veel ergere dingen op deze aarde en heel veel mensen hebben het nog heel veel erger… Maar soms denk ik met mijn ideeen en capaciteiten, snap ik niet dat ik nog steeds niet gevraagd ben voor de functie van President van de hele Wereld., want ik weet zeker dat ik het veel beter zou doen als al die anderen… Ja ik ben dus gewon gek… Kan toch niet anders…

Ik schrijf dit en weet je hoeveel mensen mijn stukjes lezen… Nu als ik ontzettend veel geluk heb … ik denk.. max 3 personen… Ja echt waar… Toen ik nog op FB schreef waren het iets meer, maar wie doet nu de moeite om echte even iets van het leven te lezen of leren… Of zelf er iets over te vertellen… Nee daar is deze wereld lijkt het wel niet meer aan toe…

Mijn probleem op dit moment is dus gewoon… Ik word en ben toch wel een beetje een oude man aan het worden… Echt waar… Want tot een bepaalde leeftijd zou ik zo de boel omgooien en ergens anders weer gaan wonen en of een zaakje beginnen.. Hoe klein of groot dan ook… Want het ging mij niet in het leven om rijk te worden, ook al lijkt mij dat wel ook een keer leuk… Maar wel om de uitdagingen aan te kunnen nemen… En ik merk met het ouder worden dat die er dagelijks voor mij te weinig zijn… Of kan doen… Ik red het niet meer om uren op een dag te trainen… Lukt niet meer… Ook doet Siny erg goed de consulten omdat de mensen haar gewoon prettiger vinden… Snap ik ook… Dus heb ik mij ook daarvan terug getrokken… En schilderen… Er is geen hond meer sorry hondjes want ik houd van jullie als dieren vaak meer als van mensen… Maar even voor de beeldspraak… Die nog een schilderij wil… Ja als ik geluk heb 1 of 2 per jaar… Nu daar zie ik het de uitdaging dus ook al lang niet meer van in… Heb er meer als 650 gemaakt..

Uitdagingen

Ik denk als een mens geen uitdagingen meer heeft hij erg snel nog heel veel ouder word en dood gaat… Ja geloof ik.

Maar ik zoek ze elke dag hoor en omdat ik in Siny iemand gevonden heb en ook onze dieren hier thuis… Moet ik wel blijven zoeken naar extra inkomen en uitdagingen… Dus is er niet heel veel aan de hand alleen… Alleen… Moest het wel even kwijt en ik denk dat jij en iedereen dat wat vaker zou moeten doen…. Want als je je neus niet op tijd snuit… Word je ziek en denken ze ook nog dat je Corona hebt ook als je pech hebt… Want deze wereld geloofd makkelijker in shit als dat ze mij als .. die zouden kiezen… Toch weet ik zeker dat ik en echt alleen ik het zou kunnen…

Geniet… maak je niet te veel zorgen… Want je hebt mij om te ver na te denken dus… Doe jouw tijd hier en ik de mijne.. en nooit vergeten … echt nooit… Ik houd echt ook van jouw..

6 Antwoorden op “President van de Wereld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *