The Voice of ikke

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat er ontzettend in alle media over de rel en ontzetten walgelijke zaken bij “The Voice” zijn gebeurt… Nu luister en huiver….

Ik vind het totaal een storm in een glas water… Goed lezen wel… Er zijn zeer waarschijnlijk best dingen gebeurt die niet netjes zijn of waar zelfs mensen door beschadigd zijn… Maar hallo leven wij ik en jullie daar wel in de zelfde wereld, want het is overal zo. Ik heb gewerkt in de meest verschillende branches en heb overal machtsmisbruik meegemaakt en als jullie je ogen even open doen, kan het niet zijn dat je het ook niet meegemaakt hebt.

Je zat op school… Wie mocht er het meest bij de leraar of juffrouw Die het aardigste was of wat belangrijkere ouders… Als jij ooit ergens gewerkt hebt met veel mensen… Wie werd er voor getrokken… Nu… het lelijkste eendje of de mooiste… Ik kan hier wel honderden voorbeelden gaan geven en als er iemand er nog heel veel wil… Laat horen ik zet ze er zo op, zelfs uit mijn eigen ervaring en of leven.

Bestaat eerlijkheid dan wel…

Toch maar eentje uit het eigen boek of leven van mij, want weet niet zeker of deze er in is gekomen.

Ik leerde een meisje kennen en omdat ik nogal snel van handelen ben ging het snel… Zij had thuis problemen… Ik wilde ridder zijn al op jonge leeftijd, dus nam ik haar mee en kon zo ook bij mijn ouders in wonen… Maar ik wilde gelijk het goed doen.. Dus vroeg ik aan mijn Vader of hij een weg wist om ergens anders kamers te huren… Nu mijn Vader was Loco Burgemeester… En had zich waargemaakt en dat weten anderen ook altijd te waarderen… Hij keek mij aan en geloof mij hij was iemand van weinig woorden… En zij geef mij even de telefoon… Dat was zo’n ding met een draaischijf wat aan een snoer zat… Hij belde iemand… En hij keek mij aan… Het was in de avond uren… Je kunt morgen ochtend daar en daar naar toe gaan, dan komt het wel goed… Ik de volgende morgen naar dat adres en het was .. laat ik toch maar even weg… Ik was bij de balie en noemde mijn achternaam en kreeg te horen dat ik verwacht werd… En werd naar de directeur gebracht… Hij legde een groot vel met allemaal straten en huizen op zijn bureau… Hij … Er staan een paar rode kruisjes op, maar voor de rest kijk even en zeg waar je graag wilt gaan wonen… Ik keek en zag een stuk water en veel natuur, dus ik wees het aan daar in de straat… En welk huis zou je willen vroeg hij… Nu.. liefst niet midden in… Dus wees hij er eentje aan… Ik wist er ook niet veel aan, dus zei ik .. Ja… Ik kreeg een bevestiging mee naar huis waar ik dus kon gaan wonen… De woningen waren in aanbouw en moesten over een paar weken opgeleverd worden… Toen ik bij mijn Vader aankwam en het hem vertelde, was hij tevreden.. Maar toen ging de telefoon… Die directeur aan de telefoon… Er was toch nog wel een klein probleempje wat opgelost moest worden… Eh.. shit dacht ik… Nu ik moest wel gelijk terug komen, want … Ik was bij die woningbouw vereniging niet ingeschreven… En normaal moest je ook in die tijd zeker heel wat jaren in geschreven zijn om in aanmerking te komen voor een stukje huis… Ik kreeg gelijk een hele grote eengezinswoning in een mooie nieuwbouw buurt… Ik de auto in en mijn handtekening gezet en een maand later woonde ik er… Maar 1.5 jaar gewoond hoor, want toen werd ik door die ik gered had al weer in de steek gelaten, maar dat is een ander verhaal.

Een klein stukje uit mijn leven en misschien zie je niet eens de overeenkomsten, maar dan moet ik nog maar eens wat meer schrijven en of je moet mijn Boek hier op het Blog ook lezen want als ik het goed onthouden heb staan daar ook wel .. eh.. bijzondere dingen in… Nu… Hele fijne avond als je dus alles leest over wat voor verschrikkelijk er is gebeurt… Wat voor een stuk ook echt zo zal zijn, moet je wel snappen dat dit ook voor de media… en voor heel veel niet denkende mensen een lynchpartij … Want wie zonder zonden is gooie de eerste steen… Nooit vergeten.. En geloof mij ik heb jaren in de show wereld ook rond gelopen.. Op elke hoek van de straat zijn er wel mensen.. Mannen en vrouwen die alles willen doen om in beeld te komen of de kans iets willen vergroten om hoger op te komen… Of ken jij niemand in jouw leven waar dan ook, waar je in ieder geval je bedenkingen over hebt of die wel alleen door de capaciteiten zo daar was gekomen…. Denk…

Om alles even weg te spoelen gaan wij wel naar iets heel serieus kijken… Jullie ook een hele fijne, gezellige gezonde avond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *