Update: The Voice of ikke

Voor mensen die echt willen weten hoe deze wereld ook in elkaar zit en dit gemist zouden kunnen hebben meld ik hier een geweldig stuk uit een media waar ik sterk over denk om toch maar een abo op te nemen, want wie gaat er nu zo diep en goed in op dit soort en vele andere zaken… Lees het en je zal denken… Waarom heeft alle andere media alleen maar oog voor een kant… Maar nog meer waarom geen diepgang… Ho ho ik heb geen belangen in deze media en verdien er niks aan dus dit is geen reclame, maar wel reclame voor echte journalisten die echt goed werk doen.

Op mijn vorige stuk kwam natuurlijk geen berichtjes binnen, want wat moet je er ook op schrijven, maar denk er toch maar eens goed over na als je dit gelezen hebt.

5 Antwoorden op “Update: The Voice of ikke”

   1. Het geweldige stuk uit de media….. Jouw schrijven kan ik wel lezen hoor…. PS: Bedankt voor de plaatsing van vervolg hoofdstuk 8 en het plaatsen van hoofdstuk 9 van Zonno!

    1. O daar kan je gratis voor abonneren, als ik die er in kopieer ben ik in overtreding. Ik had het gelezen via Twitter, dan hoef je niet te registreren had ik ook niet gezien. Nu dus wel zal er de volgende keren proberen rekening mee te houden. En als je er eerder doorheen bent als ik plaats zeg het maar, zet ik ze er zo voor je op… Is niet veel werk voor mij hoor…

     1. Dankjewel! PS: Ik zit niet op Twitter, Instagram, ect, ect…… Fijne dag lieve allebei xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *