31-01-2022-Update

Röntgenfoto's schouder

Wij hebben beide erg slecht tot haast niet geslapen deze nacht. Ik door dat ik geen manier kon vinden om langer als een paar minuten in een bepaalde houding te liggen. Siny omdat ik dus niet een paar minuten in een houding kon blijven... Ja en apart gaan liggen is niet snel een optie voor ons beide... Hopelijk vannacht wat beter en dat kan omdat de eerste dag er ook heel veel pijn en ongemak is van de scheur op zich. Niet dat het veel beter word, maar je gaat het een plaats geven in je gevoel en weet beter wat wel en niet werkt.

Vanmorgen naar de huisarts, maar die stuurde mij gelijk door naar de Chirurg in Nordhorn. Gelukkig waren wij extra vroeg opgestaan, want het is erg veel en extra werk om de hondjes uit te laten, aankleden en douchen... We waren snel aan de beurt en hij sleurde even wat met mijn arm en gelukkig sprak hij echt alsof hij Nederlander was, en dat scheelt toch als het om moeilijke uitleg gaat vinden wij. Er moesten gelijk dus foto's van gemaakt worden en dan zo terug komen.... Conclusie is dat er een scan gemaakt moet worden als het kan met spoed, om te kijken of dat de spieren van binnen als ik het goed begrepen heb sterk genoeg en gezond zijn om te kunnen beslissen welke operatie ik kan kiezen. Als alles sterk en gezond nog is (wat vaak op mijn leeftijden niet meer zo is....eh.. maar ik ben denk ik geen doorsnee...) dan kan er een totale operatie komen waardoor de hele pees weer aangezet kan worden aan die goede spier. De vorige keer vertelde hij nog hebben ze gewoon een stuk spier laten vervallen en de pezen opgeschoond of zoiets om het redelijk tot goed en snel wat ik gevraagd had te kunnen doen. Toen kon ik niet, niet werken en nu ook weer niet, maar als het toch helemaal nu te herstellen is denk ik toch daar voor te gaan, ook al duurt het dan wat langer en kan ik echt een hele tijd met een arm haast niks om het goed te laten genezen. We gaan wel kijken hoe dat die scan 's uit gaan vallen... Hopelijk kan het op een dag, die van dus mijn onderrug, hals en nek en nu de schouder er bij...

Zo wilde jullie even op de hoogte brengen en ook bedanken voor die reacties die er binnen zijn gekomen al.

8 Antwoorden op “31-01-2022-Update”

 1. Jeetje….! Normaal gesproken ben ik niet van de sterktes en beterschappen….Maar in dit geval…. Heel veel sterkte, allebei…!

 2. Net even zitten lezen wat er is gebeurd. Wel heel stoer van je, dat sporten en heel naar dat dit dan gebeurd.
  Ik wens je heel veel sterkte, Jacobus!!!

  1. Fijn ook van jouw wat te horen, doet mij altijd goed. Ja sporten doen wij nog wel veel, niet zo veel meer als de afgelopen jaren en zelfs samen vorig jaar de 10km hardloop uitdaging gedaan… Was zwaar maar wel leuk. Ik train graag normaal, maar de laatste tijd mede ook door extra stress van Corona met de zaak wat kleine blessures gehad… Klein… En nu dit is jammer een terugslag als ik pech heb van mogelijk wel een half jaar… Maar we gaan het zien… Ik schrijf alles dus als je je verveeld is er altijd wat met onze live soap… hahaha… Maar jij hebt ook veel meegemaakt en hopelijk is het wat beter en rustiger geworden, lees wel eens wat…

   1. Sorry dat ik nu pas reageer , heb
    het momenteel best even druk.
    Heb afgegelopen dinsdag een nieuwe baan geaccepteerd dus dat is hartstikke leuk , nieuwe uitdaging.
    Ik kreeg een kroon, mijn ex-man ligt weer in het ziekenhuis dus hem bezocht…daarnaast nog vier dagen per week werken, nog bij mijn huidige werk.
    Het gaat momenteel gelukkig goed met mij, Jacobus.
    Het is een goede beslissing geweest toen, om te scheiden.
    Ik zie dat er weer nieuwe stukjes opstaan van jullie, die ga ik vanavond na mijn werk lezen…
    Dan lees ik ook vast wel hoe het met je knie gaat.

    Heel veel liefs, Audrey

    1. Hahahah…. je bent er maar druk mee… En het gaat deze keer over mijn schouder, dus… Maar aan mijn knieën toen ook wel last meegehad en ook scans van gemaakt… Nieuwe uitdagingen zijn altijd goed, dat houd het leven in leven zeg ik altijd. Goed even van je te horen… Doorgaan met ademhalen en je houd het dan toch het langste vol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *