02-02-2022-Prive

Gezondheid is het belangrijkste

Dat hoor je zo vaak om je heen en natuurlijk hebben wij allemaal al we wat meer meegemaakt zeker als je onze leeftijden hebt gehaald. En ook al hoor je al jaren dat onze wereld vergrijst... Of te wel de mens word ouder... Nu daar lijkt haast wel een oplossing op gevonden toch...  Nee ik bedoel niet dat de mens uitgedacht had om in een lab een virus te bedenken om meer ouderen uit te schakelen... Nee zo kan en wil ik niet denken... Net zo min als ik dat toen dacht dat ik las dat in een lab het HIV virus gemaakt was, want welke zieke geesten zou je dan wel niet hebben in onze haast perfecte wereld. O je bent mogelijk te jong om de tweede wereld oorlog en nog heel veel andere shit mee gemaakt te hebben... Nu wij ook gelukkig maar daar was het .. eh... normaal in ... om te experimenteren op mensen wat nu gelukkig... eh.. nog alleen maar met apen gebeurt... 

Wie heeft ons het recht gegeven om op dieren te experimenteren... Ik word daar mijn hele leven al ziek van. Natuurlijk weten ze het mooi te verkopen omdat ze dan vertellen dat er wel mensen leven mee gespaard worden... eh.. En wat zou dat... Als er werkelijk een echte "God" bestaat zou hij dat dan wel juist vinden... 

God of goddeloosheid

Ik kan mij niet echt heel erg goed voorstellen dat er een God bestaat die het leven wat wij hebben hier op Aarde toe zou  laten, kan ik heel eerlijk in zijn. Want als ik het voor het zeggen had, zouden we zo maar geen 7.7 miljard mensen meer hebben maar .. eh.. even een gokje.. zeker minder als de helft dan ben ik voorzichtig...  Want ik vind niet dat er heel veel mensen meer rechten hebben met hun gedrag als die apen die er zitten om ziek gemaakt te worden en lijden om ons iets mooier of langer te laten leven... 

 

Hoe voel jij je wel eens niet zo goed.. Kan jij dan met je gevoel zeggen.. We testen dat wel even op zo'n aapje of honden zijn er toch ook genoeg.. nu .. denk.. en voel... Waar leggen we de grens... 

Heb jij dat hele kleine artikeltje in de media gelezen van die aapjes die mogelijk Ebola hadden een aanrijding in Amerika hadden en dat er iemand besmet is... Ik zal het er een keer nu niet bij plaatsen omdat het niet zo ontzettend goed gaat met ons beide lichamelijk... Moe en we vergen op dit moment iets te veel van onszelf en de ander.. Maar ach.. dat gaat elke dag zo wel weer beter hoor... Vanavond toch even zitten rekenen... Maar zeker voor dat ik 70 ben kunnen we nooit met pensioen gaan.. hahahha... Niet dat we het zo graag willen hoor, maar als beid niet goed rechtop kunnen lopen en er veel mankementen zijn denk je er toch even over na... Nu kan niet, dan moeten we onder een brug gaan slapen.. . .Kan ook gezellig zijn hoor, maar toch als het niet hoef doen we het toch maar niet... Nu hopen op een prijsje in het een of ander en anders, dat de gezondheidszorg ons weer een beetje op kan lappen zodat we onze heerlijke fijne winkel en praktijk open kunnen houden. 

Altijd positief blijven

Wij zijn gelukkig met wat wij hebben en genieten van alles wat er wel kan. Daarom is dit soort schrijven ook geen zeuren, het is bedoelt voor die het ook niet altijd mee zit dat er ook anderen zijn die het hier wel schrijven en niet alleen maar mensen die het mee zit in het leven buiten dat van jouw... Nu wij laten het gewoon weten en hopen dat je wijzer door word en toch mogelijkheden gaat zien die kunnen helpen. Deze week heeft Siny nog een heel  lang gesprek gratis gehad ( wat ik dus een gratis consult vind... ) gewoon omdat het nodig was... Wij willen heel erg graag wat verdienen, maar het gaat er toch altijd eerst om die te helpen die het nog moeilijker en slechter hebben als ons... En weet je... dat zijn er heel erg veel te veel... Dus als er verkiezingen komen... Zorg dat de AOW omhoog gaat en ook voor die echt niet kunnen werken.. Die niet willen werken laten we werkkampen oprichten... Voor die zich niet aan die regels willen houden waar wij democratisch voor hebben gekozen, laat de anderen er dan niet onder lijden... En nog belangrijker... Laten we mensen in onze regering stemmen en er van eisen dat ze verstand hebben van waar ze voor zitten... Want dat is nu bij weer te veel niet zo....

 

Nu.. een heel verhaal... stress bei beide en toch vinden hebben wij niks of heel weinig te klagen... Laat de regeringen ons met rust laten en ons de kans geven om ons nu en later te kunnen betalen... Niet veel meer .. O ja dat de gezondheidzorg weer word dat je als burger er gewon op kon rekenen en niet altijd te lang moest wachten... 

 

Hele fijne, gezellige en gezonde avond... moest even... bedankt voor je lezen en laat je niet klein krijgen, want samen kunnen wij toch altijd wel iets... iets.. winnen... al is het maar ons gezamenlijke gevoel voor wat wel en niet goed is...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *