08-02-2022-2a

Stress, hoge bloeddruk en de media

Ik lees dit artikel en voel dat ik het warm krijg… Ken jij dat ook.. Dan zou ik zo iemand gewoon zijn ballen onder zijn lichaam uit willen trappen omdat hij zich zo kan misdragen tegen over een dier. Natuurlijk kan ik ook kwaad worden als mensen zich misdragen tegenover mensen, maar tegenover dieren vind ik .. eh.. mag het eigenlijk niet zeggen, daarom schijf ik het ook alleen maar hier toch… nog erger. Of moet is schrijven, net zo ergs als tegen kwetsbare mensen, zoals kinderen en ouderen of vrouwen… Eh.. niet dat die allemaal zwak zijn hoor zo bedoel ik het zeker niet, maar je snapt mij denk ik wel… Nu dus… moest ik toch nog even als aanvulling kwijt…

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Jacobus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.