08-02-2022-2b

Er zijn mensen die eten niks als ze stress hebben…

Daar horen wij niet bij, dus was het 16:00 en het laatste uurtje is voor mij altijd het zwaarste… Dus en dus… want dat is het slechtste NL woord geloof ik wat er bestaat… Was het ontzettend fijn dat er vanmorgen een Engel langs was geweest die een “bonen ding” zelf gemaakt had…. Nu Chili con of welke Carne dan ook… Het gleed er in als een … eh… uitkijken nu… Maar je krijgt er al wel een beeldje bij denk ik… Gelijk ben ik wat rustiger… En er was meer als genoeg hoor, zodat wij samen vanavond ook nog lekker verder kunnen genieten. Siny deed even niet mee, moest even wat anders doen en had er geen rust voor, dus maakte ze het voor mij alleen… Omdat ik meestal dan een foto van haar etend maak en zij er niet was…. Nu.. kijk ik kreeg die kop er beide op…. Genieten is dus ook gewoon even niet gewoon lekker iets eten wat met liefde gemaakt was voor ons, want dat was heel erg goed te proeven… Al met al een rare dinsdag toch…

Twee koppies….. of zeg maar gewoon grote koppen…

2 Antwoorden op “08-02-2022-2b”

  1. Leuke foto`s! Bij mij gleed het er goed uit vanmorgen… krijg je ook een beeld bij? Vond het goed gelukt, was smakelijk. heb ook nog wat voor vanavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *