37. De Tekens

Hoofd
Zijn zeer actief, extravert, energiek en ondernemend. Houden van uitdaging

Vast
Het minste actief. Houden niet van veranderingen en prefereren routine. Ze maken liever iets af dan met iets nieuws te beginnen. Standvastig en loyaal

Veranderlijk
Zijn het meest flexibel, veelzijdig en passen zich gemakkelijker aan. Houden van verandering dus moeite met sleur

Vuur
De uitbundige, zijn onstuimig en hartstochtelijk. Verslaafd aan wellust en harde seks. Houden van ongecompliceerdheid, spontaan liefdesleven dat ook leuk is. Kennen meestal goed het verschil tussen wellust en liefde. Een orgasme is een uitwisseling van energie.

Aarde
Van nature fysiek ingesteld. Seksueel contact is eerder ruig en aards dan romantisch. Vereist wel een langzame verleiding. Laat zich niet makkelijk meeslepen. Een orgasme is een fysieke sensatie.

Water
Gevoelig en fijnzinnig. Smachten naar romantische eenwording met hun geliefde. Door hun goedgelovigheid worden ze vaak gebruikt door de gehaaidere tekens, die dan vaak hun wellust als liefde vermommen. Laten zich gemakkelijk misleiden. Een orgasme is een emotionele ervaring. Lucht
Sociaal, speels en praatgraag. Houden meer van woorden dan daden wanneer deze de erogene zones betreffen. Ze praten over seks, houden van seks, maar brengen het misschien niet altijd in de praktijk doordat ze snel afgeleid zijn. Een orgasme is een gespreksonderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *