Back Werk

Gezond eten is van levensbelang.

De ruimte in Enschede in het winkelcentrum "de Klanderij" ziet er voor ons wel fijn uit. Open, hoog en het meubilair is goed om op te zitten. Als je binnenkomt staat er gelijk een bordje met dat het zelfbediening is en dat je daar een blad kunt pakken. Ook zie je dan aan je linkerhand een ruime vitrine met belegde broodjes. Er voor staat zo'n stand met van die drankjes die wij niet drinken, ook al lijken ze gezond, maar toch maar niet... Maar er schijnt een grote markt voor te zijn, buiten ons. In de vitrine liggen echt hele gewone broodjes, stokbroodjes met zaadjes en echt van alles wel wat en ook nog eens met veel verschillende soorten beleg. Het ziet er echt al lekker uit zo en wat later bleek was dat die je warm kunt eten, worden als je bij de kassa komt ook even warm gemaakt. Die wij namen was echt heet en dat hoort ook zo en niet zoals je bijvoorbeeld bij de Mac krijgt net lauw genoeg om niet warm te zijn. Iets verder op kan je koffie of andere warme dranken zelf uit een automaat halen en er staat ook boven dat het alleen maar echt gezonde bonnen zijn enz.... Ook koude drankjes staan er netjes bij en wij namen natuurlijk een cappuccino en die gaat dan in een weg gooi beker, waar ik ergens wel mijn bedenkingen bij heb, maar snap het ook wel omdat je het dan ook weer mee kan nemen enz... Een grote cappuccino voor € 2.- is echt een hele mooie prijs en de smaak en sterkte waren ook echt goed, dus niks te klagen daar over. Wij hebben een stokbroodje genomen met zaadjes en belegd met o.a. gegrilde kip en tomaat... met BBQ saus.... En die was niet te veel en niet te weinig en eentje die ook niet te kleverig of te zoet was... Ook goed dus... We namen ook een soort plat gelagen bol met omelet en groenten... Wat ik al schreef, deze werd warm of zeg maar heet gemaakt en smaakte ook zeer goed. Er zou van ons wat grof gemalen peper op gemogen hebben, maar meestal hebben wij die wel bij ons, om er toch nog op te doen.... Maar nu even niet gedaan om te kunnen beoordelen hoe dat de smaak was.... Nu erg goed en zuiver, maar de volgende keer toch wat gemalen grove zwarte of gemengde peper er op om het super te maken.

Wij geven dit concept en uitvoering alle sterren die wij vandaag kunnen geven. Wel nog twee kleine opmerkingen van onze kant. Wij willen altijd alles delen en vroegen dus om een mes en dat hadden ze niet maar ze wilde de broodjes wel doorsnijden.... Aan de ene kant dus jammer, maar aan de andere kant wel goede service. Maar je moet het wel vragen en dat zal niet iedereen durven, dus.... Ook geen grove gemengde peper of zo heb ik gezien... Mogelijk staan die wel ergens, maar dan zou ik het duidelijker neer zetten en als het er niet staat.... Doen want een kleine eigen draai aan een broodje willen en kunnen geven kan heel veel mensen net dat extra gevoel van service geven wat je kan onderscheiden. Wij waren erg tevreden en vinden dit dan ook een echt aanrader en de betaalbaarheid van de alles wat wij gezien en geproefd hebben maakt het tot een super aanrader als je lekker en gezond ergens uit wilt eten. Kijk naar de foto's en zie hoe echt genieten er ook uit kan zien...

Hele fijn, gezellige en gezonde maaltijd nog als je die nog moet gaan nemen en anders... tot eet ze... O ja... Dit was voor ons samen dus zowel ontbijt als lunch en denken er wel genoeg aan te hebben.

Extra

Wat bij deze zaak ook erg goed was wil ik hier even als extra bij zetten, omdat het meestal niet goed is en jullie eigenlijk overal waar je in de toekomst nog een broodje gaat eten op moet letten. Als het een belegd broodje is, sla het eerste helemaal open voordat je er aan begint.... Waarom doe je dat om te zien hoe dat het belegd is. Heel erg vaak is alleen dat stuk wat je kan zien, goed belegd en zit er aan de achterkant haast of helemaal niks.... Dan moet je dus het eerst als je het goed wilt doen verdelen anders eet je voor haast de helft alleen maar brood en of de saus die er wel naar toe gelopen is..... Bij deze zaak was het dus eerst helemaal belegd en toen pas dubbel gedaan en zo hoort het want anders word je toch voor een stuk voor de gek gehouden... Nu heb jij daar al wel eens op gelet en of je aan geërgerd. Moet haast wel, want echt op de meeste plaatsen word het wel zo gedaan... Scheelt iets beleg en ze vinden het dan vaak mooier staan. Het puilt er uit lijkt het dan, maar is als je het verdeelt niet zo. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *