18. Wie is wie, hoe houden we dat uit elkaar

Heel veel mensen kwamen er dan ook pas tientallen jaren later achter, hoe ik “anders” was en sommige zullen het nooit horen en of weten. Maakt allemaal niet uit, omdat ik ook maar een heel klein stukje van de hele grote levens puzzel ben.

Als kind was mijn roepnaam “Koos”, zo leerde ook alle mensen en kinderen mij kennen. Deze naam voelde nooit voor mij echt goed aan, omdat er iets miste, het was maar een deel van mij. Mijn ouders en familie gebruikte ook allemaal deze naam.

De meeste wisten niet eens van die andere naam, die mij mijn ziel vertegenwoordigede.

De relaties die ik heb gehad, namen het ook allemaal van elkaar of van mijn Moeder over en er zijn en blijven mensen die mij zo noemen.

Vind ik dat erg? Néé, niet meer, omdat ik het wel begrijp, het is communiceren met die waar ze het als mens dichtste bij staan. Daar is ook niks mis mee. Voor mijzelf blijft het altijd een beetje dubbel. Simpel gezegd heb ik twee persoonlijkheden. De ene is wie dit schrijft en de andere heeft ontzettend veel domme en stomme dingen gedaan in dit menselijke leven. Maar gelukkig heb ik ook mensen gevonden die van beide hebben kunnen leren houden.

Maar dat speelde eigenlijk pas vanaf mijn 40st levensjaar.

Na mijn 14de ben ik steeds vaker, als ik ergens in de wereld was, of op een beurs mijn geboortenaam gaan gebruiken, “Jacobus”. Zo sta ik ook ingeschreven en is mijn wettelijke naam.

Ik probeer voor die meer uit hun leven willen halen en meer willen begrijpen als dat ze op dit moment echt begrijpen het duidelijker te maken, wat er nog meer in deze wereld ook kan zijn. En zeker wat zij er nog mee zouden kunnen doen. Een reis die je meer zicht geeft op het pad wat je ging en nog zal gaan kunnen maken. Is dit de enige weg, dan naar geluk? Nee zeker niet, want je hoeft alleen maar tevreden te zijn met wat je hebt, dan is het goed en kan je daarop verder in jouw leven.

Het is totaal niet nodig om te kunnen wat ik kon om gelukkig te zijn of worden. Dat ik dingen kon en voelde en wist, die ik in dit boek ga beschrijven, toelichten en uitleggen hoeven van geen belang te zijn, maar kunnen het wel zijn.

Ik ben geboren met waarschijnlijk meer aanleg op spiritueel gebied, als velen. Maar dat maakt een mens niet gelukkig, daar komen heel andere zaken voor kijken, dat heeft ook nog te maken met het pad wat je te gaan hebt. Ook dat zal ik toelichten in dit boek, later….

Als je nu denkt, “Ik heb totaal geen, of maar weinig aanleg voor het spirituele”. Dan is het zeker goed dit boek goed te lezen en te leren begrijpen dat als je met het door mij ontwikkelde systeem gaat werken, jij ook heel veel meer zult weten. Want het werkt anders als dat je op dit moment zult denken. Er is totaal geen aanleg voor nodig. Want ik heb juist een manier willen vinden, die op feiten ook heel ver kan komen en niet op aanvoelen en wazige regels. Jij kan het ook, dat weet ik zeker. Dit boek zal je leren om via feiten, zekerder te worden en daardoor zal ook bij jou een stuk van spiritualiteit verder ontwikkeld worden.

Het systeem wat ik heb ontwikkeld, leert je namelijk je op een bijzondere manier contact maken met de “Akasha-kronieken”…
Daar schrik je van, want nu lijkt het toch weer zweverig te worden, maar dat is niet zo.

Kijk voor extra uitleg in de Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Akashakroniek

Dit maakt het mogelijk om ook voor de meeste mensen heel veel meer informatie te krijgen dan ze ooit voor mogelijk zouden houden. Want in principe is iedereen…Paranormaal… Ja echt, net zoals dat haast ieder mens kan leren om te lopen, praten enz. Het is niet meer als een latent aanwezig iets, wat je ook kunt ontwikkelen, maar niet allemaal kunnen we overal wereldkampioen in worden… Laat dat een feit zijn.

Wees daarom altijd voorzichtig om mensen die zich uitgeven voor beheersers van het paranormale voor zoete koek aan te nemen, want de meeste die ik heb leren kennen in mijn leven, kennen niet meer als een onderdeel van het geheel en dat vind ik vaak gevaarlijk.
Het is alsof je met jouw auto naar de garage gaat, of met een klacht naar een arts en die weet maar een gedeelte van het totaal… Krijg je dan wel de juiste behandeling en of reparatie enz. Ik vertrouw het dan niet. Ik vind dat je dan heel erg voorzichtig moet zijn met anderen te willen… Helpen.

Kinderen ervaren allemaal heel veel meer als vaak de ouder geworden kinderen en mensen. Deze wereld en onze opvoeders proberen alles weg te praten om het maar niet te ingewikkeld te maken voor de kleintjes, maar doen daar juist verkeerd aan. Door deze aanpak verliest ook het overgrote gedeelte van de mensheid voor een hele lange tijd die extra aanleg. Het is nu eenmaal makkelijker om “NORMAAL” te zijn, dan word je minder geplaagd en of erger. Een bril of dikker zijn is al erg genoeg, dat weten wij toch wel allemaal.  Een klein kind behoort niet meer te weten als de ouderen en leraren, dat geeft een onevenwichtig geheel in het dagelijkse leven, zo is het haast overal op deze wereld. Kinderen onder elkaar maken geen oorlog of zullen elkaar niks aan doen, maar als de opvoeders zich er mee gaan bemoeien en een verkeerde aanpak hebben, dan kan van haast elk goed kind wel een slechterik gemaakt worden.

In principe zijn wij als geboren kind haast allemaal goed en zuiver, een zeer klein percentage maar niet en dat is een afwijking door vaak overerfelijke zaken en genetische afwijkingen. Maar in de regel is het kind niet het probleem in deze wereld.

Dagelijks komen wij mensen tegen als kind en volwassen nog meer…

Wij proberen in contact met anderen te komen, door naar anderen te kijken en dan in gesprek te komen met deze medepassagiers op onze planeet.

Of het nu op het pad naar school, werk of zo maar ergens heen is.

Allemaal mensen met zelfde eigenschappen om contact mee te leggen, zoals kijken en praten in welke taal dan ook. Praten in dezelfde taal is het meest voorkomende en wij kijken iemand aan, schatten iemand in… Willen wij wel of geen contact met deze andere persoon.

Ja dan praten wij. Stellen ons voor, stellen vragen en het wordt iets of niet. Soms klikt het zo dat wij een langer relatie op in welke vorm dan ook aangaan.

Wij kennen toch onszelf… Wij kennen nu door informatie gegeven van de ander ook die…

Hoe weten we dan wie wie is…
En hoe houden wij dat uit elkaar.

Maar kennen wij eigenlijk wel onszelf…. Eh. De meeste dus zeker niet, zeker niet het zeker weten en de ander, kent die zichzelf eigenlijk wel echt…

Allemaal aannames en geen zekerheden of feiten.

In mijn leven heb ik heel veel mensen leren kennen, ook in mijn praktijk gehad, voor een consult / reading en die dan gelijk beginnen met… “over mijzelf, dus mijn karakter enz., hoef ik niks te horen, want ik ken mijzelf wel”…

Vanuit mijn ervaring en inzichten, heb ik echter nog nooit iemand ontmoet die zich echt helemaal goed kent. En als ze al veel wel ondervonden hebben, dan zijn ze toch nog niet bezig geweest met hoe hun DNA. Vanuit mijn oogpunt hun “ZIEL” in elkaar zit. Want daarin zit wat je echt bent en of had kunnen worden en als je dat eenmaal weet… ook nog er meer uit zou kunnen halen… Oeps. Dat is ineens veel, ik weet het….

Toch wil ik met dit boek iedereen een kans gaan geven om sneller en beter het verschil boven water te krijgen tussen de verschillende mensen, waardoor het inzicht in wie we werkelijk zijn ons gaat helpen om meer of nog meer uit ons leven te halen.

Waardoor wij ook anderen beter kunnen helpen.

Maar eigenlijk nog het belangrijkste, wij zullen beter kinderen op kunnen voeden, omdat wij een soort van handleiding geleverd krijgen van elke geboren kind… Ja echt waar.

Denk nu even terug aan je eigen jeugd en opvoeding…

Hoe goed je opvoeders en of ouders het ook bedoelde en probeerde… Het bleef bij gokken en proberen, want ze hadden geen beschrijving en gebruiksaanwijzing bij jouw gekregen.

Nu hoe konden ze dan toch het juiste doen, wat voor jouw goed is… Dat kan niet, ze konden alleen maar denken: Eh er zijn op dit moment ongeveer 7 miljard mensen op deze aarde en in de huidige normen is .. Dat. en dat… normaal en gebruikelijk gebleken om een kind op te voeden … toch.

Op dat moment werd jij dus niet als individu opgevoed en begeleid, maar met alle goede bedoelingen van de wereld toch als een eenheidsworst, uiteindelijk met het gemiddelde van 7 miljard mensen opgevoed en begeleid.

Raar toch ergens.

Dat alle ouders en opvoeders van alle kinderen het op deze zelfde manier gedaan hebben en doen. Want wij zijn allen niet gelijk en het kan dus nooit goed zijn om dezelfde opvoeding en begeleiding te krijgen. Nee zo maak je meer mensen ongelukkig als gelukkig, dat is een wetenschappelijk bewijsbaar iets.

Ik beweer en beloof je als je dit boek… Ergens een werkboek helemaal uit hebt je de antwoorden zal begrijpen en dat je nooit meer dezelfde fouten zult gaan maken, als die het niet gelezen hebben. Dat lijken grote woorden en dat zijn het ook… daarom is dit boek geschreven als een soort autobiografie van mij, een “ZIEL”… een “KIND”… een “MENS”… wat nooit in welk laatje dan ook pastte en onder geen enkel etiketje geplakt kon worden als onder…. “Niet passend in deze maatschappij” na de beoordeling van drie verschillende psychiaters.

Na het lezen van dit boek, zal je nooit meer kunnen zeggen.

“Ik heb het niet geweten…”

Want je krijgt een gebruiksaanwijzing van niet alleen jouw eigen leven, maar ook van de andere. Is dit dan helemaal tot in de details geregeld en staat het vast. Nee en toch in grote lijnen wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *