Songüls-frühstücksbuffet

Zondag 03-04-2022 hebben wij hier ontbeten.

Wij waren extra vroeg gegaan om lekker de tijd te hebben, want de foto's op de website waren om naar uit te zien. Natuurlijk weten wij dat alles ook in Duitsland plat heeft gelegen en toen ik opbelde of we konden reserveren kreeg ik te horen dat, dat echt niet nodig was op dit moment. Wat jammer is natuurlijk voor kleine ondernemers, maar daarom gaan wij ook juist wel.

We werden hartelijk begroet door de mensen die er rond liepen en nog van alles aan het regelen waren, want ze hadden ons wat later verwacht konden wij wel merken. De tijd dat wij er waren zijn er een paar keer mensen geweest die afkwamen halen, want dat kan je daar dus ook en is natuurlijk nog een uitloopsel van de Corona gekte. En in Duitsland zal dat niet zo snel voorbij zijn als in Nederland, want de manier van leven en omgaan met regels is er totaal anders.

Er werd ons uitgelegd wat allemaal kon en dat hielt in dat je van het buffet net zoveel kon nemen als je wilde en ook een hele kan met koffie kon krijgen of wat anders. Toen ik vroeg of ze ook cappuccino hadden, kreeg ik te horen dat ze het apparaat nog even aan moesten zetten, maar dat vonden wij geen probleem. Wij wilde graag eerst iets warms drinken op ons gemak, omdat het echt buiten koud was.

De cappuccino scoorde een voldoende, maar had iets heter gemogen. Mooie kopjes en schoteltjes. Wel had ik eigenlijk in zo'n zaak een echt Turks koekje er bij verwacht, maar mogelijk is dat iets wat ze in de toekomst nog kunnen gaan doen.

Op hun website kan je zien waaruit je allemaal ongeveer kunt kiezen en dat is echt voldoende. Kijk ook even naar onze foto's want dan zie je wat wij er uitgekozen hebben... Sommige dingen hebben we wel twee keer gehaald omdat we niet te veel in keer op onze tafel wilde hebben.

We zijn gestart met een zelfgemaakte Linzensoep die heerlijk lekker gekruid was. Romig en lekker vol van smaak. Kort gezegd zo moet een echt soep zijn. In Nederland doen wij vaak van alles in een soep en daar houden wij ook van, maar dit is een soort van gepureerde soep en als die goed is, is het ook super lekker.

De gebakken verschillende groenten waren super lekker en krijgen een hele hoge score van ons. Ook de twee verschillende soorten roerei waren echt te gek, net als de soorten brood die wij er bij genomen hebben. We hebben lang niet alles genomen wat kon, maar waren echt heel tevreden en zullen zeker nog een keer terug gaan om daar weer te genieten. Er was een goede keus uit groenten en fruit wat wij deze keer even hebben laten staan om niet te vol te worden.

p.s. als je dus op de website kijkt, staan daar ook veel gerechten die wij vandaag niet hebben gezien bij het buffet. Dit kan natuurlijk komen omdat ze nieuw nu aan heb beginnen zijn en of omdat er nog niks te doen is... Ook lijken er gerechten op de site te staan die wel mogelijk op de menu kaart staan maar niet bij het buffet horen. Wij weten het niet en zullen de volgende keer daar zeker even op letten. Wij zagen ook dat de prijzen op de website niet klopten en hebben daar melding van gemaakt. De prijzen waren in het restaurantje nu € 9.- en €13.50 voor meenemen en daar eten. Wij vonden de prijs kwaliteit verhouding wel in orde, zeker voor Nederlandse begrippen.

Website: https://www.xn--songls-frhstcksbuffet-cicfd.de/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *