05-04-2022-a

Omdat ik gisteren de datum verkeerd had moet ik nu wel met een lettertje er achter wat schrijven....

Gisteravond wel heerlijk gegeten en daar wat foto's van... Meer wil niet schrijven omdat ik het geloof totaal kwijt ben in deze wereld en burgers... Het is maar dat jullie het weten ook al leest haast niemand mijn stukjes... deze wereld werk heel hard toe aan zijn eigen ondergang en dat komt niet omdat mijn stukjes niet gelezen worden hoor... snap ik ook wel... Maar toch... ach laat maar... Hele fijne, gezellige en gezonde avond allemaal... En maak er wat van, voor die tijd dat wij allemaal nog hebben... En dat is niet negatief denken, maar elk mens heeft maar zo'n klein stukje van de eeuwigheid en te veel mensen.... denk aan de honger en oorlogen... krijgen haast helemaal geen kans om van die tijd te genieten omdat het ze afgepakt word door.... eh... de burgers van deze wereld, want wie ooit van de macht van de grote getallen heeft gehoord, zou weten dat alleen de grote getallen alles kunnen veranderen...

Wij en onze dieren hadden een feestje zoals haast elke avond.. dus... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *