08-04-2022-a

Vrijdagavond en wat mis ik .. eh.. The Voice... Jij niet dan...

Ik ben trots, op Siny want die is vanavond begonnen met een nieuwe uitdaging. Vorig jaar is ze samen met mij de 10km Hardloop buiten aangegaan en heeft ze die ook gehaald wat zeer knap is als je echt haast je hele leven niks aan sport gedaan hebt. Ook gewicht is niet gelijk iets wat meezit als je zo lang wilt lopen, want je doet er als beginner toch ongeveer een ... anderhalf uur over... Dus een hele voetbalwedstijd zonder stil te staan of pauze... Natuurlijk lopen mensen zoals wij geen hele hoge snelheid, maar het is echt toch veel sneller als wandelen... Nu dat was klaar op 19 september 2021 en daarna zat het tegen... Div. blessures en ook naar de dokter en fysiotherapie Maar nu is ze er weer aan toe vertelde ze mij... Kijk ik ben er nog niet... Hoop over een paar dagen of nog een weekje, kan al wel weer oefeningen doen, maar niet te veel en mijn luchtwegen doen nog niet mee en dan houd het op.

Haar nieuwe uitdaging....

5 km op de Crosstrainer en dat wel erg goed op tempo, want die afstand heeft ze in het verleden toen we voor die 10km trainden wel vaker gedaan hoor en meer, maar dan probeer je het niet om zo snel als mogelijk te gaan... Nu we gaan het volgen en ik wens haar heel veel succes en hoop dat er meer zijn die haar ook aanmoedigen, want echt als je een tijdje in een dip gezeten hebt is niet makkelijk om het weer op te pakken, zeker op onze leeftijd...

Allemaal een een hele fijne, gezellige avond... Wij gaan naar een Idols uit de USA kijken... ook heel leuk hoor, maar daar kan je niet zo op klagen en zeiken als op een NL programma want daar weet de jury of zoals zichzelf zien... Coaches meer stuk maken als goed en dat ik zeker nu wel bewezen toch...

Tevredenheid ziet er zo uit...

 

Zitten na de inspanning... Bodem Rode wijn.... En bron water erbij... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *