Goede Vrijdag

Dit is vandaag voor verschillende geloven een bijzondere dag. Ik zal er niet op allemaal in gegaan, maar als je er meer over wilt weten kan dat altijd... Vragen aan mij of even zoeken op internet en je leert er heel veel in een kleine tijd over.

Gisteravond na het werk, toch nog even naar Nordhorn geweest om te kijken, overleggen en mogelijk beslissen wat te doen met de versterker.... Natuurlijk stond de dame met haar ballen en veel meer er weer en nu toen we er voor stonden zei Siny gelijk tegen mij..." weet je ze staat in de zelfde tent als toen, wij kijken er alleen anders tegen aan omdat we zo lang hier niet meer geweest zijn...". Ik keek eens en eerlijk is eerlijk... Het was echt de zelfde opstelling alleen voor mij gisteren de eerste kijk er op totaal anders. Zo kan je zien dat je herinnering gekleurd kan zijn op veel verschillende manieren. Maar ik zag ook gelijk dat er nog een bak met gebakken uien stond.... Dus dan toch ook vandaag er maar eentje met alles er op en der aan proberen..... Die uien zien er uit alsof dat ze de hele dag opgestaan hebben... Eigenlijk dus verschrikkelijk, maar o wat lekker is dat... hahahaha....

Overleg met de adviseur en hij snapte er nog niks van dat de Yamaha die ik had het niet goed deed.... Hij keek mij aan en zei... "Het zal toch niet aan de TV liggen...." (in het Duits dan he....).. Kijk keen nog een keer mij aan en schudde zijn hoofd en ik ook maar gelijk... Nee zal wel niet toch....

 

We hebben een andere aangeschaft en hij heeft ons een super aanbieding gedaan... Dat bedrijf daar in Nordhorn doet dat altijd als je op de juiste dagen komt en zeker als je vaste klant bent... Ze werken daar heel vaak met korting over korting, want je nergens anders zo ziet. Overal zie je dat een aanbieding alleen maar geld, als er geen andere aanbieding is en dus niet dubbel, maar daar vaak wel... En dat weet ik dus ga ik altijd vlak voor een soort van feestdag, want dan hebben ze dat.... Ik heb het splinternieuwe toestel gekocht voor een prijs die totaal nergens anders aangeboden word... Ben er trots en blij mee... 

 

Naar huis en gelijk ook maar voor alle speakers nieuw snoer gekocht wat de oude waren zo vaak verlegd en verlegd met verschillende soorten van draad dat het echt niet goed meer was.... Het was na 21:00 voor Siny en ik konden gaan zitten om het uit te proberen.... En wat denk je.... Wat ik haast zeker al wel wist, omdat het in mijn leven altijd zo gaat... Er gaan totaal niks goed in een keer... Altijd moet er van alles fout gaan... Maar uiteindelijk komt het goed en daar houd ik mij dan maar aan vast. Na nog een hele tijd van alles uitproberen kreeg ik wel de PC die ik er op aangesloten had aan de praat, dus konden wij onze series, films en muziek programma's bekijken.... Heerlijk maar wel gelijk gestopt met zoeken, want gewoon TV kijken werkt niet via de versterker, maar alleen op zijn eigen ingebouwde speaker.... Nu dat moet dan maar een andere keer komen... Ik heb wel een idee wat het zou kunnen zijn... Maar toch nog dus behoorlijk slecht geslapen...

 

Een jaar of twee terug is er een monteur dus langs geweest via de fabriek van de TV, omdat er een andere kaart in moest voor de veiligheid, omdat de andere te warm kon worden of zoiets.... nu vanaf dat moment als ik terug denk hadden we vaker problemen... Nu is het zo dat de versterker ook erg oud was en kuren had, zoals dat er veel niet meer werkte op de afstandsbediening enz... Maar waarschijnlijk was het dus steeds een probleem van TV en versterker beide... Ik ga kijken of ik het op kan lossen in een paar dagen, anders moet misschien dus de TV ook nagekeken worden, en die krijg je zo maar niet in een normale auto... Pffff... fijn zo'n groot ding, maar niet als hij naar een reparatie dienst moet... We gaan kijken... Nu wij zijn lekker vroeg op de zaak, omdat zeker er vroeg ook al wat Duitse bezoekers zullen komen.... fijn want dat kunnen we erg goed gebruiken....

Het nieuws van de laatste tijd...

 

Eigenlijk weet ik niet waar te beginnen, want er is zo veel gaande in de wereld en ook in Nederland dat het haast ook voor mij niet meer is bij te benen.

 

Nu ik heb een hele tijd geleden al geschreven dat als Rusland lang genoeg door gaat... China ook Taiwan zal gaan willen innemen.... Want als er onrust in de wereld is gaat iedereen er van uit dat er ook niet aan alle kanten opgelet kan worden. Nu dat Rusland al 50 dagen in oorlog is... Met eigenlijk steeds meer landen, want wie levert er nu nog een wapens of goederen aan de Oekraïne.... Dat doen alle landen die niet voor Rusland en China zijn.. Denk daar maar over na...

Nep nieuws en Nep prijzen

 

Wat de bevolkingen ook moeten leren begrijpen is dat wat er om je heen afspeelt vaak niet zo is als dat het lijkt. Dat noemt de ene nepnieuws en de andere heeft er weer een ander woord voor, maar waar ik het even over wil hebben is ... Over de nep prijzen....

 

Zie de foto en denk er even over na... De gasprijzen zijn dus op hun oude niveau terug.... Maar denk je nu dat alles gas en elektra prijzen die wij moeten betalen... Omlaag gaan dan... Nu geloof dat maar niet, net als met de benzine en diesel prijzen... En ook met alles wat je in de winkels moet kopen... Die zakken mogelijk wel wat, maar nooit meer naar die prijs die er ooit was.... Waarom... Omdat de rijken er veel te veel extra aan verdienen zo en wij het toch moeten kopen.... Nu daarom moeten er ook Wereld Wijd oorlogen steeds komen, om de prijzen tot in hele grote hoogte te laten stijgen.... Kijk Rusland en bepaalde mensen verdienen er nu nog heel veel meer aan als voor dat de Oorlog er was aan o.a. gas en olie.... Die er geld aan verliezen waren niet de echte vrienden van Putin geloof mij daar nu maar op... Maar zelfs die zullen als het dadelijk wat rustiger word er nog meer door gaan verdienen, omdat die prijzen nu een maal niet meer echt alles zullen zakken.... Ook kopen ze nu massaal andere dingen op, zoals gebouwen enz in de landen waar ze nog wel welkom zijn.... Daar wordt de economie dus ontzettend omhoog gehaald voor een hele tijd... En zo word er geschoven met grote dingen waar wij toch niet bij kunnen. 

 

Zo weer veel tekst.... Wilde even wat kwijt.... Hoop dat het jullie goed gaat en wij zijn open, natuurlijk alle dagen behalve de eerste paasdag want dat mag niet van onze regering... Anders gingen wij ook open hoor... Maar de tweede zeker open en altijd tot 17:00 want daarna dut ik in... hahaha.... Nu het beste en sterkte met als je het nodig hebt... Bedankt voor je lezen en eventuele reactie, waar door ik kan zien dat jij er was... 

3 Antwoorden op “Goede Vrijdag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *