Eerste Paasdag

Fijne Paasdagen - Happy Easter - Frohe Ostern

Elke dag dat je leeft krijg en heb je de kans om er meer uit te halen als dat je al deed en dat doen wij samen hier zeker. Vandaag maar een ontbijt genomen wat totaal niet normaal is. Want dan is deze dag al geslaagd toch... En hebben we morgen weer een nieuwe dag om veel .. eh.. heel veel minder te gaan eten en verder te werken aan steeds gezonder worden en blijven leven.

Dat gunnen wij ieder mens op deze aarde. Maar je moet er wel zelf wat voor doen en dat steeds weer. Nooit stoppen met goede voornemens en elke keer gewoon weer beginnen... Niet erg vinden dat iets niet lukt, want dat hoort ook bij het leven. Maar wel steeds weer doorgaan met de juiste of juistere weg voor jouwzelf te vinden.

Morgen zijn wij weer gewoon op de zaak van 13:00 t/m 17:00 en hebben wat lekkers bij de koffie of thee.... Want ergens vieren wij ook mijn verjaardag een beetje al... Ach... wij maken er vandaag ook nog wel verder een leuke dag van hoor.... Ik nu even zitten.. .En weet je wat Siny aan het doen is.... Haar training op de crosstrainer voor de 5KM uitdaging.... Ja die gaat gewoon ook door.... Ik even niet, zitten... We hebben net een paar potjes Darten gedaan... Na dat ontbijt dus... Pffff.... Ik met 4 tegen 2 gewonnen.... Dus niet slecht voor deze oude man toch... hahahah... We gaan vaak lekker tegen elkaar op en soms wint de een iets meer als de andere... Je moet ook niet geluk hebben bij dit spelletje op ons niveau ... toch....

Hier de foto's allemaal van het ontbijt....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *