Tweede Paasdag

Goede dag allemaal, wij waren al extra vroeg op, omdat wij ook nog even een stukje inkoop moesten regelen. Maar eerst natuurlijk even echt ontbijten, want op een lege maag is het erg moeilijk om speciale dingen te doen en zeker als het om speciale inkopen gaat.

Nu de buit is binnen en wij zijn er weer super blij mee. Wij kopen elke steen of beeldje of wat dan ook maar zelf in en willen alles eerst zelf voelen... Want wij verkopen niks waar wij niet achter staan. Zeker met stenen vinden wij dat ontzettend belangrijk. Ik heb er ook even drie foto's bij gezet met wat wij vanmorgen ingekocht hebben. Het komt allemaal zo snel als kan in de onze winkel te liggen het het zijn echt allemaal bijzondere stukken.

Allemaal een hele fijne, gezellige en gezonde tweede paasdag 2022 en wij zijn gewoon open ook vandaag van 13:00 t/m 17:00 en hopelijk heb je zin en tijd om ook even aan te komen.....

P.s. even ook een paar foto's hoe wij zo'n broodje opbouwen... Want het is echt even werken, om ze zo te krijgen zoals wij het willen... Laag voor laag brengen wij dan lekker dingen voordat we het verorberen.... smullen was het, kijk maar naar mijn Siny... hahaahha....

Als je de foto's aan klikt worden ze groter, zodat je nog veel beter alles kunt zien... Dat doe ik haast altijd, omdat het wel gaat om de details....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *