66 jaar

6 + 6 = 12 = 3 Jupiter in mijn systeem. De planeet en het getal van drie eenheid, de familie, het geld om te leven. Succes vanuit twee keer de Liefde (staat voor het getal 6 van Venus). Het leven is een optelling van gebeurtenissen. Twee mensen komen bij elkaar en dat meestal in liefde. In mijn geval zeker omdat mijn ouders een erg goed en liefdevolle band hadden. Vandaaruit start een nieuwe reis, omdat het kind altijd een combinatie is van die beide en al hun voorvaderen en alles wat zij meegemaakt hebben. Ik vind dat heel veel mensen zich hier niet meer van bewust zijn. Gisteravond hebben wij mijn oudjaarsavond gevierd... Dat is de avond waarop ik dan stil wil staan het meeste bij mijn Moeder, maar natuurlijk ook wel bij mijn Vader... Want dat was voor hun een zeer speciaal moment.

Ik ben geboren in Amsterdam het toenmalige grootste kinderziekenhuis, er is dacht ik een speciale naam voor, daar waar vrouwen hun kind kunnen gaan krijgen. Het was 1956 en ik was een nakomertje.... Ik denk niet echt gepland dus... Maar zeker welkom en daar ben ik blij mee. Toen mijn Moeder in verwachting was zijn mijn ouders ook nog even naar Australië gemigreerd geweest... Een heel verhaal, staat in mijn boek wat hier ook op onze site staat... Daar zal ik het dus hier niet verder over hebben. Maar kort gezegd... Ze konden er niet aarden en zijn na 7 weken al weer terug gegaan naar Nederland, want mijn Moeder wilde zeker zijn dat ik dan in Nederland geboren zou worden... enz...

Geboren met de "Helm op"... Mogelijk heb je er wel eens van gehoord en dan zijn er ook nog verschillende soorten, maar ik ben dus met een totale helm op geboren... Daar zitten ook heel veel verhalen aan vast en ach... Ook in mijn boek of opzoeken op internet... Kort weer... Vanaf dat .. een... was en is mijn leven niet normaal te noemen en dat is soms fijn en soms ook heel moeilijk, maar ach het is het mijne dus ben ik er blij mee.

Vanmorgen heerlijk gewandeld want ons Yoshi had een goede dag en ze wilde echt een wat langer toertje maken en die tijd hadden we en anders maak ik die als het belangrijk is. Daarna op de zaak ontbijten.... Ik doe dat liever als waar dan ook, omdat ik dan zelf alles in de hand heb... Zoals ik wel vaker heb laten zien... Met op elk stukje haast wel groente, kaas en ander beleg... Smullen is dat voor mij. Ook nog even wat taart gehaald, omdat zeker vandaag wij iets extra's willen doen... Omdat we echt weer strenger en harder moeten gaan trainen, waar we zeker binnen een paar dagen aan gaan beginnen en dan komt er zeker maanden niks aan extra's meer op onze tafel te staan wat anderen ook voor ons willen meenemen, dan doen we het niet....

Geniet van dat wat je hebt mensen en via deze weg wil ik alvast die mij feliciteren bedanken ook namens mijn grootste fans... Siny, Yoshi, Basje en Clowie.....

P.s. Siny had voor mij een heel blij eitje gekookt... twee natuurlijk... En daar was ik super blij mee... Echte liefde bestaat, zeker weten....

5 Antwoorden op “66 jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *