Niks gaat normaal

Ken je dat, maar ik hoop van niet…

We kopen verlichting die je af kunt stellen op sterkte en kleur al een hele tijd gelden… Nu ik kan de kleur wel vestellen op de afstandsbediening. Maar niet het licht minder zetten… Daarvoor moet ik altijd Siny roepen… Wij hebben een geluidsinstallatie… Om die in te stellen… Heb ik haar nodig… Want als ik de zelfde toetsen in druk doet het ding niet wat ik in druk… En zo kan ik uren door gaan.. Maar doe het nu even maar niet… Weet je dus wat mijn geluk wel is…. eh… Nu.. denk… Dat Siny alles voor mij wil doen… eh.. nu en toch kan ik er soms niet goed tegen, omdat zij een totaal ander leven geleefd heeft en dingen belangrijk vind waar ik niks van snap… Ik doen mijn best, maar net als bij alles wat moet werken… eh.. Werkt het anders als ik het aanraak of tegen praat… Echt waar… Nu.. ik weet het ligt aan mij maar heb geen TBS… want ben eerder te zacht ook al kan ik wel schreeuwen… Heb ik moeten leren om te blijven en kunnen bestaan in deze wereld… ach.. en ach.. Niks zielig hoor, want mijn en.. onze dieren houden zeker zo veel van mij als van Siny.. Omdat dieren nu eenmaal beter in kunnen schatten wie je echt van binnen bent…

Wat ik ook nog wilde zeggen of schrijven… is… eh… Geniet van wat je hebt en zorg dat je zo gelukkig en gezond dat kan blijven doen… Wij doen ons best… Ik de laatst paar weken zit in een ontzettend niet voor mij bekende dip… Maar sta er niet alleen voor .. dus.. en weet je dan kunnen we toch ondanks alles … echt van elkaar genieten… Hopelijk heb jij dat ook en anders… doe er wat meer aan… Ja mee… want het kan altijd beter… Praat daar over waar het wringt… en doe vanuit jezelf een stapje voorruit… naar alles en de ander… Want dan hoef je … de rest van je leven nooit te denken… eh.. Ja maar als ik .. dus.. fijne avond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *