Maandag

Het begin van een week en toch ook eigenlijk de laatste maandag van deze maand al weer. Gisteren was voor ons een speciale dag en vandaag is dat ook, maar daarvoor moet je het stuk van Siny maar even lezen. Omdat het voor haar een zeer gevoelige dag was, vond ik dat wij maar extra uitgebreid moesten gaan ontbijten ergens waar we al weer een tijdje niet geweest waren. Gronau in Duitsland en in een eerder stuk er ook al een keer een recensie over geschreven, want het is echt een aanrader als je een keer iets speciaals wil doen ook..... Nu zie de foto's en snap dat wat Siny in haar stukje schrijft hier ook over gaat.... Verder... Wij proberen er voor haar toch een soort van feestje van te maken omdat treurnis wel van binnen mag en kan zitten, maar niet en nooit je leven mag beheersen. Het vieren dat je zelf nog springlevend bent en het de ander zou gunnen om er bij te zijn is ook iets wat goed is voor elke ziel waar dan ook.

Wij gunnen iedereen hier en overgegaan zeker op deze dag iets speciaals en daarom.... Kaarsjes en Hartjes zijn op hun plaats, want sterkte hebben wij gelukkig zelf nog wel.....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *