Marathon Enschede

24-04-2022 en wij hoorde een dag pas eerder dat wij dicht moesten, dus hadden wij sterk de pee er in. Want dat kost ons geld, zeker op een mooie dag in April. De laatste jaren veel slecht of nul dagen meegemaakt door Corona en nu de Oorlog, dus schoot het ons wel in het verkeerde keelgat dat een gemeente zo lak heeft aan de kleine ondernemers.

Maar dan is het altijd zaak dat je alles omzet wat negatief is of lijkt om te zetten tot iets positiefs.... Dus... Stelde ik Siny voor om die dat op pad te gaan en zeker even naar Scheveningen te gaan. Dat is voor ons haast 500 km rijden op zo'n dag, maar wij vinden het heerlijk om samen op pad te zijn. Het was een geweldige dag en wij hebben super genoten en hebben zelfs door de zon en zeelucht beide een beetje kleur gekregen.

Zorg dat je in het leven als het tegen lijkt te zitten het om te draaien en er iets bijzonders en goed van maakt....

Een reactie op “Marathon Enschede0

  1. Dat hondje op de foto… is dus niet van ons maar van de strandtenteigenaar. Het lag zo lief en rustig naast ons te wachten of er nog iets voor hem af viel… en wij dachten beide… aahhh hij lijkt op onze rex… dus ja… kreeg hij wat lekkers van ons wat hij heel lief aanpakte. Een cadeautje dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *