Avond en….

Stand 3-3 en het zit er op, dus nu even hier kijken en ook even niks meer voor mij maar Siny gaat nog wat te eten maken... Voor mij mag het ook simpel een loempia met saté zijn.. maar ze zal wel voor de gezelligheid toch een plankje willen maken.. Mag voor mij maar het ene er voor kan ik ook mee leven, omdat we op dit moment overleven... De hondjes zag ik al wel die kregen een extra groot bod... Want ik hoorde er bij zeggen.. Nu hebben we die nog en de oudjes kunnen dan toch genieten... Wij geven geen .. eh.. haast geen euro uit aan kleding of wat dan ook.. Maar wel aan onze dieren en ook aan lekker ontbijten... Of op de zaak met lekker spullen of ergens onderweg... Met darten gaan we redelijk tegen elkaar op... Siny vanavond wel getraind... Ik niet... een extra pilsje genomen... Want.. en want.. en .. eh.. ach... Kom even niet op gang en vind het dus dubbel super van haar dat ze het wel doet... Maar ik kom wel weer terug hoor en dat duurt nu niet heel veel langer meer, want al een paar dagen voelen mijn benen anders aan, alsof ze willen zeggen... Er zitten nog wel wat kilometers in hoor... Nu ik ben normaal iemand die er dan ook gelijk op springt... Nu even heb ik het gevoel... De zaak en van alles moet eerst op de rit zitten en dan doe ik wel weer ook mijn ding daar in... nU eh... Nu... of wat ik bedoel wat later .. Het komt wel... zeker weten en anders... Geniet ik van mijn oude dag toch.. haahahah... Lekker puh... Ik schrijf het maar hier... Want anders is het voor de Kat zijn.. eh.. o ja dat kan je dus ook niet meer schrijven... Maar je snapt mij wel... Hele fijne enz.. avond... ben een beetje moe... Siny heeft op dit moment van ons de meest energie... Maar ik voel dat ik nog wel terug kom, net als met Darten.. eh. hahaah... Elke oefening is of kan een wedstrijd zijn... Als het positief is... Dan is het goed en lijkt het op echt liefde... En uiteindelijk gaat het daar toch om...

p.s.1 het was en werd geen loempia... Maar wel een gevulde super Champignon met van alles.. heerlijk toch.. echt genieten...

p.s.2. hier op onze eigen pagina is het altijd toch wat beter lezen en ook de foto's kan ik wat er beter op zetten... Maar ja.. de meeste zien alleen maar een foto en kijken en lezen niet verder... Nu.. Geniet.. want hier leven wij echt, zeker omdat FB vanavond weer totaal niet wilde plaatsen en daar heb ik helemaal een hekel aan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *