De laatste vrijdag van april

Met koningsdag ( zeg in mijn hoofd nog altijd Koninginnedag …..) zijn wij even over de markt gelopen en een extra Dartbord gescoord met pijltjes voor weinig… Deze op de zaak neer gehangen, zie foto’s… Thuis zijn wij er blij mee en op de zaak moet dat nog komen, maar toch een potje gedaan.. en je raad het nooit wie er gewonnen heeft.. toch.. of juist wel… eh.. Siny natuurlijk…

Wij hadden een rare dag want ik wilde dat bord toch wel ophangen maar waar in een winkel… Achter in het magazijn kan, maar dan kan het niet eigenlijk als de winkel open is… Dus gestoord idee… Ik wist het in eens… Onze afdeling voor de pakketjes is voornamelijk uit hout en daar kon ik wel een schap van opofferen… Nu zie foto’s weer.. hahaha… Is goed gelukt…

Thuis gekomen… toch daar maar een wedstrijdje doen toch, want als echt kerel wil je toch wel even laten zien dat… eh.. en ook dat… Dus we hebben weer onze 6 partijen gedaan die we nu proberen te doen elke of haast elke avond… Nu het is gelukkig 4-2 geworden… Dus heeft ze mij weer ingemaakt… Maar kan ik hebben hoor…

Heb ik dan een mogelijke smoes… Want alles is toch een smoes in het leven.. eh.. Ja mogelijk, want ik kan haast niet staan, zitten of lopen van de pijn… Maar daar heb ik mij nog nooit door tegen laten houden hoor, dus nu ook niet… Ook de twee keer dat mijn rechter arm en schouder gescheurd zijn zou ik mee kunnen tellen… Maar weet je …. Waar het echt door komt… eh.. Nu zij gooit gewoon net wat beter uit als ik… En daar kan ik weer blij en trots van zijn, dus .. Ik blijf oefenen en hoop haar goed tegenstand te kunnen blijven geven zodat het leuk blijft toch… Maar ach… en als liefde bestaat dan hebben wij er toch wel een schep van meegekregen… Want wij zijn totaal verschillend met heel erg veel en toch hebben wij een speciale band en daar hoor liefde over te gaan…

Het is denk ik als een geboren baby… Daar hoorde ik altijd in mijn leven over vertellen door de nieuwe ouders hoe mooi en geweldig dat hun kindje wel niet was… En ik zag alleen maar een .. eh.. onooglijk en niks kunnende dingetje… Allemaal vinden ze die van hun de mooiste, nu… Ik heb er nog nooit een gezien die echt mooi is… Maar snap dus dat ook echte liefde is… En zo moeten we allemaal leren… En zelfs ik… Maar of ik het ooit echt kan en ga begrijpen… Ik ben bang van niet…

Nu allemaal een super avond… Ik kruip wel weer uit het dal en gelukkig heb ik een maatje… Vrouw en toeverlaat die mij niet wil laten winnen… Want daar zou ik niet tegen kunnen, maar wel met mij wil spelen… eh… op velen gebieden… Ja oudjes doen ook .. b… ord spelletjes hoor… Haahaa.a.a.. nu niet doorvertellen en gewoon ook zorgen dat je zelf geniet… wij doen dat zeker…

Wij hopen op steun van iedereen die de kleine ondernemers willen blijven steunen en snappen dat als je moet PIN betaald je mee werkt om de kleine ondernemers de nek om te draaien… Word a.u.b. wakker en werk mee aan een betere wereld… Betaal contant en bij de kleine winkels je inkopen doen is een hele goede stap….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *