Derde Wereldoorlog?

Het is nooit de vraag geweest of deze er weer eens zou komen, maar wel altijd.. Wanneer

Voor die mijn stukjes lezen, zal het bekent zijn dat ik heel erg lang geleden al aangegeven heb dat deze eigenlijk al begonnen was. Op de dag dat Rusland de eerste stappen zette op anderen hun grondgebied is deze al begonnen. Nu lees ik dit artikel wat ik onder jullie aandacht wil brengenen vind dat we niet moeten doen alsof er niks aan de hand is.

Ik vind dat wij en dan bedoel ik dus de vrije westerse wereld en landen die het daar mee eens zijn gelijk toen al op hadden moeten treden. Ook vind ik altijd en nu dus ook dat je totaal zulke landen in de ban moet doen. Dus geen handel mee drijven en zeker geen geld alten verdienen. Als je niet zonder dat soort landen kunt, doe je iets totaal verkeerd en heb je niks van de geschiedenis geleerd. Kijk wij als Nederlanders zijn altijd goed in alles geweest wat met water te maken had. Over de hele wereld hebben wij anderen daar mee geholpen en zelfs hebben wij van water land gemaakt waar de hele wereld nu nog van opkijkt. Ook zijn wij altijd onderweg in de handel geweest, weer via het water…. Als je dan niet je goed voorbereid had, was Nederland al lang ondergelopen…. Wij zijn ook groenten, fruit en bloemen gaan exporteren, veel meer als dat wij zelf kunnen gebruiken. Handel dus… Dat kan goed zijn, maar je moet niet vergeten dat je ten alle tijden eerst moet zorgen dat de echte levensbehoeften je zelf in de hand houd. Wij hadden zelf gas in de grond zitten, maar ik denk dat wij er niet goed mee omgegaan zijn. Kijk als gelijk vanaf dag een dat we die gingen winnen, de huizen in die streken waren versterkt was er denk ik niks aan de hand geweest. Verkeert ingeschat dus en slecht van die regeringen die er toen zaten. Fouten en verkeerde inschattingen zal je altijd houden, omdat zoals ik vaak schrijf mensen op functies zetten waar ze zelf geen verstand van hebben. Die krijgen het baantje omdat ze lid zijn van een bepaalde partij en mogen ze het proberen en blijkt meestal achteraf dat ze het totaal of zeker gedeeltelijk verziekt hebben.

Wij en heel veel anderen landen zullen veel beter selfsupporting moeten worden en of handel alleen drijven met landen waarvan je zeker kunt zijn dat ze de zelfde instellingen en mentaliteit hebben. Zo zouden er zeker een aantal uit de Europa club gezet moeten worden.

Lees het artikel en denk er eens goed over na……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *