Zondag de eerste dag van een nieuwe maand en wel Mei, waarin de meeste vogeltjes een ei leggen, behalve…

Oude mensen weten dat wel want dat leerde je toen nog op school. Ik weet niet of dat nu nog zo is, want doordat ik geen kinderen heb, weet ik niks van hoe dat nu gaat.... Nu wij zijn vanmorgen toch maar weer even wezen uit ontbijten.... Want natuurlijk hadden wij wat te vieren, want wij lijken nog redelijk gezond en leven nog beide... En dat is al heel wat als ik zo nu en dan de berichtjes overal lees. Vanmorgen redelijk op tijd op de zaak, want dit kan een speciale drukke dag zijn als de Duitsers komen, maar wij hebben haast niks te doen.. .Dus .. .Darten... Nu de eerste 2 waren natuurlijk voor Siny en dat was een spelletje.... Maar toen toch maar een wat langer spel opgestart en dat is nu nog bezig... Best of 3 Sets doen we nu... eh.. Ja wij proberen er in te komen... en Siny heeft natuurlijk de eerste Set al gewonnen... Bezig nu met de 2de set en je raad het al daar staat ze ook alweer met 2-1 voor... Dus hoeft zij er nog maar 1 leg binnen te halen om op 2-0 in sets te komen... snap je het nog... Nu dan kan ik theoretisch wel nog winnen... eh... Maar niet zoals ik kan gooien denk ik en zeker niet omdat zij gewoon zeker vandaag beter is als ik.... Maar ik geef nooit op, dus blij proberen... Word vervolgd... en we zijn open tot 17:00 dus kom in grote getalen om ons te steunen met onze zaak en eventueel met .. eh.. Darten.. ahahaha.... Fijne dag verder... Moet nu verder anders krijgen we het potje niet af vanmiddag en vanavond is weer een nieuwe.... Wij houden het wel gescheiden, anders heb ik helemaal geen kans toch... of .. of... blijven geloven in jezelf is altijd belangrijk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *