04-05- en ook nog 2022 zeker een speciale dag en ook avond..

04-05- en ook nog 2022 zeker een speciale dag en ook avond… Wij doen zeker mee aan het respect wat ook hoort bij deze dag, dus schijf ik nu… Ik ben wel een naoorlogs kind, maar mijn ouders waren al oud toen ze mij kregen en ik heb dus wel alle verhalen en ook foto’s gezien van die het niet gered hebben… Mijn ouders zaten met de Tweede Wereld Oorlog in Rotterdam, dus daar waar de hele binnenstad ook weg gebombardeerd is, net zoals het nu gaat in Oekra├»ne….. Ik kan dan ook niks met mensen die het bagatelliseren en hoop dat die met een boog om mij heen blijven lopen. Ik ben tegen welke soort van verschil maken tussen mensen en dieren… Makkelijker kan ik het niet uitleggen… Daarom heb ik toch ook wel problemen met nu weer wat er in Amerika afspeelt… Over abortus of niet…. Even wel goed lezen a.u.b….. Ik zet even mijn echte en eigen mening voor zover ik die kan hebben over dit onderwerp opzij en wil jullie en mijzelf een vraag stellen.
Is een Moeder een belangrijker mens of aankomend mens die toch ook al wel een ziel heeft….? Daar kom ik dus zelf niet uit. Als ik dan de meeste mensen hoor schreeuwen over dat een … VROUW … zelf moet kunnen beslissen over wel of niet…. Dan krijg ik toch kriebels, omdat ik meer vrouwen zie met kinderen waarvan ik denk… eh… Die hadden zeker niet aan kinderen moeten… kunnen… beginnen… Want die kinderen hebben nu al haast geen echte kans om het te gaan redden in deze wereld….


Ik begrijp dat er altijd wel redenen zullen zijn om uiteindelijk te besluiten om een abortus te doen, maar ik denk wel dat de hele discussie verkeert gevoerd word. Er hier vandaag verder op in gaan is mogelijk niet het juiste moment, maar zal er op onze eigen pagina’s wel een keer zeer uitgebreid op terug komen omdat het nu eenmaal wel bespreekbaar moet zijn vind ik.

Toch gaan wij er juist nu ook een feestje van maken en dat begint met een potje darten… Nu ik heb met 3-1 gewonnen en heb zelfs met Trippel 20 uitgegooid dus… Was niet slecht, maar het had wel een reden, die voor de rest niet belangrijk is, maar ik was even verstoord en ge├»rriteerd en dan kan ik in eens erg geconcentreerd wel zijn… eh… Nu zitten en speciale lekker dingen eten en genieten dat wij wel nog leven en samen zijn met onze drie dieren…

Dadelijk muziek… Na het stilte moment… Mogelijk wij weten het nog niet… Wel dat we gisteren heerlijk hebben gegeten… Jullie allemaal een avond zoals jullie het zelf willen, maar juist op dit soort dagen denk nu eens zo nu en dan over … Over alles en of het echt wel zo is als dat je dacht of dat iedereen het roetetoeterd en voor waarheid word aangenomen…. Kijk eens naar hoe het nieuws nu in bijv. Rusland gebracht word… Is dat fout… Of zien wij het fout… Nu maak je keuze maar denk er wel even ook een keer van de andere kant over na….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *