50% korting op alle aankopen t/m Moederdag

Stand met darten vanavond… eh.. want overdag lijkt het niet meer echt te lukken omdat mensen denken dat wij een winkel hebben… En ook moest ik de etalage en buiten voor de zaak natuurlijk doen.. En Siny had veel vragende klanten… Dat vind ze fijn, maar is wel .. eh… arbeidsintensief… Mooi woord he… nu thuis.. Siny trainen en ik even met de motor van Siny bezig om te zien of ik de accu op kan laden… Wat een geshit is dat… Zelfs een dopsleutel verdwenen ergens onder in het geheel… Pfff… En ik ga de hele motor niet afbreken voor dat ding… Jammer maar ik heb er nog wel eentje die paste… Dus uitgebouwd… Wat een werk zeg, niks voor iemand als ik kan ik eerlijk in zijn… Uiteindelijk de oplader aangesloten… en.. mijn leven.. het aan en uit knopje gaat wel aan, maar de “mode” toets doet niks… Ik kan .. eh.. zou moeten kunnen kiezen tussen motor en auto… maar het werkt niet… Gewoon laten staan en mogelijk krijgt het ding later betere zin denk ik dan… En ik ga wel een pilsje drinken…. Want mijn leven loopt zo… Ik zit nog niet of Siny is al klaar en hoeft alleen nog maar onder de douche…. Ze is blij, ze heeft het op mijn advies wat rustiger gedaan, want… wat ik al eerder schreef… Je moet de boog nooit altijd gespannen hebben… Maar wel je ding doen… Ik wilde ook trainen… Maar alles in mijn lichaam vind dat het niet zo is en wie moet je dan laten winnen… Nu vandaag toch maar geluisterd naar mijn lichaam, want het word wat drukker ook door het mooie weer op de zaak en ziekte wet kennen wij niet… dus… Een paar extra tabletten vanmiddag al en nu weer… Want morgen moeten wij er weer staan… doen we graag hoor… Maar soms is het wel even .. eh… op het tandvlees als je dat begrijpt…
Maar het ging eigenlijk over het darten toch… Nu Siny gewonnen met 3-2 van mij… Zij was echt net wat beter, maar ik had wel een super voor ons niveau potje er bij zitten waar ik dan weer trots op ben van iets meer als 75 gemiddeld… Ja ooit aardig kunnen darten… Maar mijn lichaam en geest laten het niet echt meer toe, maar soms… ja.. soms.. heb ik even een paar minuten dat het net nog lijkt of ik wel de pijltjes daar kan krijgen waar ze moeten… Nu ik ben blij dat Siny vanavond gewonnen heeft, want dat motiveert mij om ook weer echt door te gaan… Niet om van haar te winnen… want dat wil ik helemaal niet… Maar vind het heerlijk om soms even het wel te kunnen en daar leef ik voor…
Nu zitten… Siny plankje toch maar maken en mogelijk ook groende asperges er bij… Waren afgeprijsd en dan wil ik ze wel… Onthoud een tip… Als je die of de witte koopt en ze zijn in de aanbieding, dan geeft dat aan dat de onderkant begint… of al bezig is meer als normaal uit te drogen… Nu makkelijk op te lossen… Net als een bos bloemen in een glas met water zetten… Eventueel er een drupje olie er bij als je ze een paar dagen wilt laten staan… en dan.. smullen maar… Allemaal een super fijne, gezellige en gezonde avond… Want als je dit kunt lezen … |Leef je nog en heb je meer kansen als dat je echt in de gaten hebt… doen… leven en zeker zo nu en dan iets doen wat anderen niet zouden doen… Ik zal een voorbeeld geven..
Iedereen die vanaf morgen en dat is een belangrijke dag omdat de toekomst van NL door een idioot met een paar schoten is verziekt, want wij hebben nog steeds niemand in de politiek terug gekregen die er voor ons echt wilde zijn… Nu… iedereen die het begrijpt en ook wil mee werken aan een betere wereld… Als je dit nummer zo even beluisterd en zeker bekijkt… Dan weet je hoe je onze zaak binnen moet komen om op alles wat je wilt kopen een korting krijgt van … 50%… echt waar.. .dus… Jij doet raar en je kan wat je ook maar wilt kopen voor de helft van de prijs… En dat doen wij … nu laten we even eerlijk zijn… Want velen lezen dit pas een paar dagen later… Dus… tot.. en met Moederdag, want uiteindelijk is dat de belangrijkste dag van allemaal… Want zonder Moeder was ik en jij er niet geweest… Zo makkelijk is het en niet anders..

Onze winkel: www.shihan.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *