20 jaar na de moord op Pim Fortuyn

Correctie het was een moord uit voorbedachte rade.. Geen ongelukje dus, maar uitgekookt en zeker weten dat je iemand dood gaat schieten met voldoende kogels om eigenlijk meerder mensen dood te kunnen schieten.

Ik ben in dit leven wat ik heb meerdere keren het geloof in de mensheid verloren en toen was en vandaag is dat weer zo. Niet dat ik het verloren heb door de schoft die hem vermoorde, want gekken kan je nu een maal niet allemaal opknopen voor dat ze wat als dit doen, maar wel omdat er vanuit mijn gezichtspunt géén gerechtigheid meer bestaat in onze wereld.

Ik ben 100% voor stander van de doodstraf voor op heterdaad enz. gepleegde moorden. Hoe wil je het als mensheid verkopen tegenover jezelf en zeker als er een God of wat dan ook bestaat dat die kwal gewoon nu al wel nog 20 jaar leeft en daar maar een deel van in de gevangenis heeft gezeten en gewoon straks zijn AOW kan gaan halen op onze kosten... Ik word er niet goed van en wil dan ook zo min als mogelijk maar kan met deze wereld te maken hebben.

Geestelijk en lichamelijk mede daardoor kan ik er niet tegen dat deze wereld zo ontzettend bestaat uit onrecht op haast elk gebied. Achter elkaar ... Dodenherdenking... Bevrijdingsdag... De moord op iemand die wel voor de normale mensen op wilde komen.... Schande is het eigenlijk dat het allemaal zo kan gaan in het leven. De Tweede Wereld Oorlog en eigenlijk zitten we al een tijdje in de Derde maar daar durven de regeringen nog niet aan toe te geven, ook al sturen ze wel allemaal steeds meer echte wapens en geld... Wat is dat dan... Je ziel vrijkopen of je steunt iemand of je bent bang dat je na deze slag zelf aan de beurt komt.... Maakt niet uit wat het is... Het is een schande vind ik...

Daarom wilde ik toch wat kwijt hier op onze eigen site en dat blijft er ook staan omdat er nog heel veel meer gaat komen, daar hoef je echt geen geleerde of helderziende voor te zijn. Nee deze mensheid is dagelijks op weg zichzelf te vernietigen en wil het niet toegeven.

Wij zijn moe van deze dag, die best voor ons wel redelijk is verlopen kan ik heel eerlijk in zijn. Wel heel veel moeilijke mensen, maar daar zijn we voor, dat hoort er bij... Nu zitten... de hondjes een kort rondje omdat ze beide niet meer tegen welke warmte kunnen en vanavond vond ik dat helemaal niet erg.... Nu zitten... Ik pilsje... Proberen even de wereld te vergeten... En Siny sap, omdat die nu een maal alles veel beter aan kan als ik... Zo even darten en omdat ik wat extra pillen heb genomen hoop ik dat ik het wat langer vol kan houden als gisteren en ook haar het moeilijk kan maken, want dat vinden we ook leuk en fijn als het wat gelijk op gaat. Nu jullie allemaal een hele fijne, gezellige en gezonde avond... Wij zijn morgen weer op de zaak en hopen op weer een goede dag zodat wij toch ook al is het maar in het klein mensen kunnen helpen die iets of wat dan maar ook zoeken... Elke druppel werkt mee aan een nieuwe betere zuivere wereld... Doe mee...

P.s. nog geen kakerlak is er geweest voor de 50% korting, dus ik schrijf meestal voor de poes haar poes, maar wat zou het... Toch is het zaak dat jij en ik blijven proberen om het juiste te doen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *