Competitie

Zaterdag avond en natuurlijk hebben wij 6 potjes gedart, want dat vinden wij fijn. Wij hebben beide haast totaal geen contact met wie dan ook… Ja met klanten en soms een paar keer per jaar met anderen die ons toch dierbaar zijn, maar je deelt niet echt wat… Wij hebben beid op onze eigen manier er moeite mee….. Siny heeft nog een zoon ergens onderweg, maar die is totaal van de wereld los en wil niet echt contact met haar of zeker niet met ons… Hij weet zijn weg niet te vinden en ik kan haar er niet mee helpen dus voel ik mij totaal onmachtig… Maar ja wat kan je doen als mensen niet willen.. Niks toch… Onze deur blijft altijd voor hem open zoals ieder die op haar of mijn pad ooit geweest zijn en wij denken echt niet meer te kunne doen… Maar Siny had vandaag een slecht dat ook al zal dat op de zaak niemand gemerkt hebben, want sinds weken had ze weer heel even een paar zinnen via internet contact met hem en ook al weet ze dat er geen betere oplossingen zijn toch voel ik haar dan krimpen en haar ziel pijn hebben… Twee dochters verloren en een zoon die .. eh… zijn weg en wereld niet kan vinden maar ook geen hulp van wie dan ook wil … Nu… dan schiet ook mijn inbreng te kort geloof mij maar…

Maar ik wilde het over de wedstrijd hebben, want ik heb gewonnen met 4-2 en we hebben beide niet geweldig gegooid maar het was wel spannen en dat is waar het omgaat toch… Nu zitten en Siny probeer haar weg te vinden… Ze drinkt haast nooit meer alcohol, maar vanavond wil ze toch wijn met water… Snap ik… Wij gaan zo naar The Voice van Australië verder kijken… Even totaal wat anders en dat is goed… Ik doe mijn beste en houd haar nog wat vaker vast als anders… Dat heeft ze nodig… Weet ik… geeft ze gelukkig ook aan, want ik ben een twijfelaar of ik wel of niet… Net als dit melden, maar hier leest toch haast niemand het en het is wel ons leven en ik zou willen dat er anderen waren die haar steunde… Met een hartje wat ze fijn vind of als iemand die er een keer voor haar is… Maar de meeste zien mij als obstakel denk ik dan.. Dus … en dus…

Nu het eerste hapje was er en zo nog wil ze toch een plankje maken, ik heb al gezegd… Ga zitten we redden het op elke manier wel … Ze wil haar ritme niet verstoren en en dat snap ik ook… ze moest eigenlijk vanavond trainen maar dat heeft ze verzet op morgen… Is goed….

Bedankt voor die ons leven volgen en steunen… Wij houden van jou nog meer als je denkt… echt waar.. bedankt…

2 Antwoorden op “Competitie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *