Maandag 9 Mei

Voor de wereld geschiedenis een belangrijke dag, omdat er landen zijn die dit zien als de dag dat Nazi Duitsland in de Tweede Oorlog overwonnen was.... Wij in Nederland zien dat op een iets andere dag, maar toch moeten wij ook even denken aan dit soort dagen omdat we nu eenmaal niet alleen op deze aarde leven, maar met heel veel verschillende volkeren.

Wij hebben er maar een super ontbijtje aan geknoopt omdat je toch iets nodig hebt om te vieren vinden wij.... Super gegeten, maar zoals te vaak... Veel te veel en ik zit dan ook veel te vol om mij echt goed te voelen... Pfff... Maar wilde Siny een fijne ochtend geven omdat het toch ook wel een zwaar weekeinde was voor haar lichamelijk en geestelijk en dan is een nieuwe week beginnen nog belangrijker als anders al.

Nu op de zaak en er komen weer heel veel nieuwe spullen binnen dus daar is Siny druk mee in de weer en we hebben ook de laatste dagen tussendoor een aantal aanpassingen gemaakt in onze zaak. Wij blijven altijd bezig om het te verbeteren en uit te breiden.

Nu jullie allemaal een hele fijne, gezellige en gezonde dag verder...

2 Antwoorden op “Maandag 9 Mei”

  1. Ziet er heerlijk uit zou voor mij genoeg zijn voor de hele week denk ik 😘fijne dag samen.

  2. Weet je ik ben bang dat ik er ook een hele week genoeg aan heb… Maar ik heb last soms van een vreetklier… En ik wil te vaak het Siny naar de zin maken… En als ik dan ga, kan ik heel erg… Nee onmogelijk stoppen… Moet alles wat er op zo’n buffet ligt dan proeven… Ik leef in uitersten… Kan erg goed heel weinig eten en op dieet en trainen… Maar dan moet ik het ook echt doen… Nu zitten we al weer een tijdje op een verkeert spoor… Moet wel weer veranderen… Ik hoop elke dat op de volgende dag… Dat ik het licht weer voel.. Bedankt voor jouw berichtje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *