Hoekstra belooft steun aan Zelensky

Inzichten komen vaak na ervaringen.

Volg jij ook een beetje het nieuws… Nu ik wel en het valt mij altijd weer op dat als een Minister of welke omhoog gevallene met de neus op de feiten gedrukt word doordat ze het of zelf meemaken of dat ze ergens het zelf gezien hebben… Dat ze in eens minder wol in de mond hebben en wel iets durven te zeggen.

Let op mijn woorden… Wat hij nu eigenlijk zegt is dat Nederland in Oorlog is met de aanvallers van de Oekra├»ne…. Lees het er maar op terug of kijk naar iets op internet of gemist… Hij spreekt zich heel duidelijk uit over wat hij daar ziet en vind het onmenselijk en wij moeten veel meer en zware wapens sturen…. Nu wat betekend dat dan… Er is blijkbaar geen enkele medewerker of adviseur die hem even aan zijn jasje heeft getrokken om te zeggen… He dodo.. Als je dat roept, hoe moet Rusland dat dan opnemen…

Klinkt dan vanavond in Rotterdam of Amsterdam het luchtalarm…??

Ik ga er maar vanuit dat het niet zo is, maar geloof mij maar op mijn gevoel dat .. Het varken… Zo schijf je toch Putin… Er op zit te wachten welke volgende stap hij wel kan doen… Want ook nu weer komt hij haast geen stap verder met zijn dwaze aanpak en alleen hij weet waarom hij het zo gedaan heeft… Nu hij moet wel ziek zijn, wat ik al de eerste week gesrcheven heb hier, omdat hij zijn eigen dood zoekt in deze voor hem stap richting onsterfelijkheid in de geschiedenis…

Want wees nu eerlijk wat zou het anders kunnen zijn…

Zo dom en stom kan toch een mens niet zijn, of wel… Nu voor mij lijkt het een makkelijke opsomming en hij heeft niet voor niks een soort van bondgenootschap met China gesloten, want die zitten ook te vissen naar Taiwan…

Toch wil ik heel positief eindigen met dit stukje tekst… Als er iets in een gesloten ecologische systeem fout gaat is dat meestal doordat er een te veel van iets of te kort is. Nu wij als Aarde kun je ook zo bekijken en wij zijn overbevolkt…. De natuur begint zijn staart te roeren op vele manieren en stuurt zelfs steeds en zwaardere virussen op ons af, om wakker te worden en beter met ons eigen nest om te gaan… Maar het lukt maar niet… Dan komt er altijd wel iets anders en we hebben nog nooit zo lang zonder Wereld Oorlog gehad… Dus zie je overal op de wereld onrusten en bewegingen komen omdat als je nu eenmaal te veel ratten in een kooi stopt deze echt zichzelf uit zullen proberen te roeien… en zo nog heel veel meer… kijk maar om je heen… Het is duidelijk…

Nu het positieve…. Achter de wolken schijnt altijd de zon…. 100% zeker en als er een andere weg is, wil ik daar aan meewerken, maar ik zie en voel die niet….

Als ik jong was en misschien nu nog wel als ik niet zo veel zou mankeren zou ik zelf wel tegen het onrecht en in welke oorlog nog willen gaan vechten, want deze wereld is steeds meer een gewatteerde wieg geworden waarin de liggende denken dat … dat normaal is… Nu niet als anderen het niet zo hebben en daar gaat het om de rijken worden dagelijks rijker en de armen sterven steeds makkelijker van de honger… Als dat geen teken is, kun je elk geloof op de schop gooien en elke in welke vorm van kerk dan ook slopen, omdat als het niet om de mensen, dieren en planten op deze planeet gaat en alleen nog maar om hoeveel geld je hebt… Dan roep je echt iets heel sterks over je zelf af…. Denk daar nu maar eens over na….

En toch.. maak er wat van ga niet bij de pakken neer zitten, juist daarom moet je genieten en het leven uitbuiten om dat het wel dat is wat je hebt… doen… echt leven… laat je niet tegen houden en haal dat er uit wat ook echt mogelijk is… Ik geloof in jouw omdat jij uniek bent en een ziel hebt die je zal helpen als je er maar contact weer mee legt… Echt waar…

Liefde voor elkaar en voor alles wat leeft is een begin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *