Stoppen met Facebook

En weer heb ik door dat ik mij kwetsbaar voelde en mijn hart uit wilde storten.. Hier een zeker 1 x A4 getypt.. En wat zegt dat shit ding… Alles kwijt.. Weet je nu is het… Wat ik al een paar keer eerder aangegeven heb.. Echt afgelopen voor mij met FB… Ik zal hier nog mijn links plaatsen… Maar zal zelfs niet meer terug regeren, dat doe ik alleen nog maar op onze eigen site… daar ben je welkom en kan ik echt schijven… en jij ook hoor… Maar dit medium is stuk en voor onderbroeken lol… Ik ben weg.. Dus zal ik nergens meer op reageren wat wij hebben geplaatst… Het gaat jullie goed en die ons wel erg goed gezind zijn… Welkom op onze pagina’s… Kost iets meer moeite en als dat niet de moeite is… Leef lang en gelukkig in jouw wereld… Hahahah… echt.. het gaat jullie goed, maar mijn ei wil ik wel kwijt maar niet meer hier… Love is in the air…. bij ons in ieder geval wel… Maar als ik nog even type ben ik weer zo alles kwijt.. dus.. doei.. www.goedegebuur.de voor de meeste verhalen en www.shihan.eu voor onze zakelijke stukjes… het ga je goed hier en blijf vooral tevreden… Moeten wij je helpen omdat je niet begrijpt om op onze site te komen.. horen wij het wel… en anders.. hasta la vista… p.s. Siny geweldig 40 minuten hardlopen getraind en ik zit er door met lucht en lichaam… dus kort lontje.. maar hoop dat ik niet terug hoef te komen op wat ik al lang wil…

Het kan, nog een echt leven…

4 Antwoorden op “Stoppen met Facebook”

    1. Klopt helemaal, daarom blijf ik hier wel schrijven en die mensen die ons moeten en of willen vinden komen dan wel, anderen bereik ik toch niet echt en heb ik ook niks aan… Genieten he….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *