Darten 3-3

Beide onze eigen leg die we mochten begonnen gewonnen en dus was het gelijk vanavond. Beide niet echt erg goed gespeelt en ik wilde al stoppen bij 3-2 voor Siny, omdat het echt modder baden was vond ik… Zeker van mijn kant… Maar ze wilde toch graag mij nog die kans geven om gelijk te komen omdat ik mocht beginnen… Ja zei houd dat allemaal bij en zei er ook bij dat we tot op dat moment onze eigen “leg” eh.. ja ik moest er ook even aan wennen, maar zo noemen ze dat… Gewonnen hadden… En ja hoor ik gooide echt deze een stuk beter…

De reden bij mij weet ik wel waarom ik slechter gooide… Van Siny misschien… Wij kwamen vanavond thuis en er hoefde niet getraind te worden… eh.. Ik zou ook nu nog even niet het redden, maar Siny zit op schema en die had gisteren getraind… Op de zaak kwam ze al een keer bij mij en zei… Weet je ik heb totaal geen zin om veel te doen, of het moet een hele grote slagroom soes zijn bij de koffie… Hahahah… doen we even maar niet, maar ik snapte haar wel, want ik kon ook geen kruid vinden in mij….

De laatste tijd als we thuis komen en ik dus zit met blesures en andere shit… Gaat Siny aan de gang of in het huis of trainen, maar vanavond dus niet… Als zij druk gaat doen dan neem ik alvast een paar pilsjes en word ik ontspannende en krijg ook minder pijn… Dan gooi ik echt veel en veel beter… vanavond dus niet… Siny zat ook niet goed in haar ontzettend lekker velletje vertelde ze dus dat snap ik dan ook wel… nu toch fijn… en gelijk… en met darten kan je echt niet makkelijk een ander laten winnen hoor… Want dat kan je alleen maar als je super goed bent… En dat zijn wij zeker niet… hahahah…

Dus.. nu zitten en toch samen tevreden zijn… Bij de super in Oldenzaal de Coop geweest omdat die nu eenmaal als een van de weinige nog de beste, lekkerste en gezondste voor mij Jam heeft en daarom komen wij daar soms toch en namen dan natuurlijk ook andere boodschappen mee… En daar stonden met 50% korting… Kip balletjes met saus… Die nu op en eh… Niet kopen zou ik zeggen omdat het gewoon een flauw balletje is met een licht pittige saus… En dat is niet wat wij als echt lekker ervaren…

Als oud… eh.. echt oude Leermeester Kok kan ik zeggen, dat als je wat dan ook maar eet met saus.,… Die saus er haast altijd bij is gekomen omdat het echte er onder niet voldoende smaak had of heeft… Het is maar hoe je het wilt zien… Natuurlijk kan je bijv. een stukje kip bakken met of niks zelfs of alleen peper en zout… En dan er een saus over heen doen… Smaakt altijd… Maar je proeft nooit meer echt dat het kip was…. Denk er maar eens over na en anders vraag je een paar recepten, want die heb ik ook zeker….

Nu geniet van je avond… wij gaan zo… geen idee… Maar mogelijk muziek en of een Voice of Idols kijken… Maar ergens wil ik zelf ook wel muziek draaien… en natuurlijk nog een plankje… Als je hier was om het te lezen heb je toch wel een sterretje in mijn hart geraakt want ergens mis ik dat ik zelf geen kinderen of echt omgang met familie heb… Net als mijn Siny dus doen wij hier het maar .. Ons leven en gevoel… ach je snapt het denk ik wel… dus.. tot de volgende keer en niet vergeten om echt zelf te genieten… doen…

Siny had vandaag nergens zin in dus een site gevonden, om dit te maken… Ook dit zijn wij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.