Avond darten

Beide niet in goede doen, maar ja… Siny had al getraind en ontspannen is trainen, maar ook even … darten in ons geval… even de hele wereld vergeten… Geen zaak meer hebben en er is ook even geen oorlog of honger waar dan ook in de wereld… Ken jij dat… Nu normaal heb ik dat ook als ik train, maar dat lukt even niet en Siny snapt mij wel… Dus toch naar haar training… even… een paar potjes… en… Ergens was het een voortzetting van de dag… Want beide niet super en daarom… ja echt waar.. 3-3 en daar waren we beide bijzonder blij mee, omdat we ergens de ander niet af willen troeven en ook niet totaal als loeser op de grond willen liggen…

Wij willen beste op de grond gaan liggen voor elkaar hoor… En ook verliezen.. Maar wij weten beide van elkaar dat de ander daar juist niks aan heeft… Nee het is juist .. en zeker.. in onze relatie van belang dat er een uitdating in zit… Beide hebben dat… Dus van de andere winnen met te grote cijfers maakt dan dat je minder zin hebt, want wij doen beide niks om … te winnen… Maar om het beter te doen en dat is alleen maar ook leuk als de ander in ieder geval een beetje tegenwicht geeft.. Weg gooien is het minste op welk manier… Nee dan moet je dus een totaal andere mentaliteit hebben als wij hebben…

En ook waar wij mee om willen gaan… Want winnen is nooit belangrijk, of je moet er je boterham mee verdienen.. Anders is zeker en ook zelfs als je het voor je brood doet, van belang… Waarom doe je het… Want het moet met gevoel en inzichten gaan en dat is waarom er te veel sneuvelen… Nu.. wij hopen dat jullie ook een fijne dag en avond hadden… En die weer vanavond schrijven op FB… Leuke foto of zo maar een hartje… pff… Dan hoor je niet in onze klasse van echt voelen, denken en .. eh.. echt leven.. Maar ja jij weet het toch niet dus zal je best verschrikkelijk tevreden zijn met je leven.. Nu… wij proberen elke dag nog te leren… Want als je leeft heb je een super kans om er wat van te maken en als er veel tegen zit moet je dat alleen maar stimuleren om .. nog meer je best te gaan doen… Want .. eh.. daarom train ik ook soms met links… Want ik heb geen probleem met verliezen… Maar wil toch ook wel mijn stukje .. ja stukje veroveren… Want dat is goed voor de andere… Meer nog als voor mij… en weet je… denk daar nu maar eens over na, want het leven is meer… En er is altijd meer uit te halen.. echt waar…

Wat wij gaan doen… Zeker plankje heeft Siny gezegd… Mogelijk Austarlie The Voice kijken.. of wat anders.. En als het te lang duurt draai ik wel weer muziek ook op … FB.. trusten als we elkaar niet meer spreken of schrijven… echt wij houden van .. Je snapt het wel…

Een kaasbroodje gevuld met groenten en heerlijke ham.. Als je echt geniet is het echt altijd gezond… eh.. in ieder geval voor je geest en dat is ook belangrijk…

2 Antwoorden op “Avond darten”

  1. Jezelf verbeteren is altijd het belangrijkste, en als je dan ook nog wint is dat een mooie beloning. Fijne avond 🍀 🦋

    1. Wat een goed inzicht… En wij spelen het liefste gelijk… Maar willen toch beide graag winnen… En dan is het goed… fijn jouw woorden en inzicht er op… bedankt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *