Darten overdag

Het is op dit moment erg stil bepaalde tijden bij ons in de zaak in Enschede, dus hebben we tussen de klanten door wel kunnen darten. Nu het begon voor mij totaal slecht en ik stond met 3-0 achter en echt ik kon mijn arm en schouder niet zo krijgen dat ik maar redelijk punten kon gooien. Het leek wel of dat ik alleen maar op de 9 kon gooien waar ik ook op richtte…. Dat kan met mijn rechter arm en schouder, toch snap ik dan niet dat de volgende drie potjes ik wel redelijk tot goed kan gooien en het is uiteindelijk toch nog 3-3 geworden. Mijn lichaam zal wel een veel langere opwarming nodig hebben als dat ik met mijn hoofd nog kan verwerken.

Siny voelde zich niet erg blij en gelukkig dus stelde ik het darten even voor en het werkte in ieder geval wel een beetje voor haar. Ik wilde vanmorgen de hele grote Boeddha die we net een paar dagen gelden buiten gezet hadden, toch weer naar binnen moest. Ik had er teksten in drie talen opgezet en toch merkte wij dat veel mensen er op klopte of aan zaten en dat er dus ook weer binnenkort weer kinderen opgezet zouden gaan worden en daar is deze niet voor gemaakt en zeker het tafeltje wat er onder staat niet dus krijgen we brokken en dat is en was weer stress voor mij.

We hebben die weer naar binnen gehaald en het staat denk ik ook nog wel goed ook, waarvan ik een andere keer wel weer foto’s er op zal zetten, want het is haast sluitingstijd en dan lekker naar huis naar onze dieren… Hele fijne voortzetting… .

Nu nog buiten op de foto, maar is weer lekker binnen…

2 Antwoorden op “Darten overdag”

  1. Het is hier i Dordrecht ook heel stil in de Stad ,maar dat helpt jullie natuurlijk ook niet. Fijne avond d samen

    1. Ja klopt helemaal… De laatste dagen hangt er een stilte die niet veel goeds lijkt aan te kondigen… Maar wij gaan gewoon door net als jij en de oudjes doen het toch vaak nog beter als de jongeren, vind ik dan he… ahahah… Maar het lichaam zou soms even wat mee moeten willen doen… Siny is nu al aan het trainen…. Ik maak een blikje open, kan vandaag weer en nog even niet… komt wel weer.. Want je weet hoop doet leven… Knufs van ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *