Debat uithuisplaatsing

Omdat ik ook niet alles online gelijk kan kijken en deze net bekeken heb wil ik deze met jullie delen. Wat ik super vind is dat er verschillende mensen vragen blijven stellen zodat hij zeer uitgebreid nu toch zijn woord kan doen. Zo hoort een echte democratie er uit te zien, daar kan deze regering een voorbeeld aan nemen.

Ik plaats de link waar je het terug kunt zien hier onder.

Pieter Omtzigt is het beluisteren waard en daarom is het beschamend dat hij zo weinig tijd krijgt en het moet hebben van anderen om zijn belangrijke inzichten met ons te delen. Onthoud het verschil tussen mensen die er zitten voor ons en die er zitten om er te zitten voor de baan en salaris en toekomst planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *