Darten overdag

Vrijdag de 13de zou vind ik een positieve dag moeten zijn.

Klanten ho maar, mogelijk durven de meeste de straat niet op omdat er zwarte katten gezien zijn toch.. hahahaha… Nu dan maar darten en ik heb gewonnen met 5-3 in legs… Op de zaak doen we… Of moet ik zeggen deden we dat want we zijn met die sets gestopt, dat is op de zaak zeker niet zo leuk…. Want eh… Die 5-3 aan legs houd in dat we beide 1 set gewonnen hebben over meerdere dagen en dat we dus nu gelijk staan…. En dat lijkt per dag niet zo leuk, dus weg er mee en gaan we op de zaak net als thuis gewoon legt… pfff.. potjes spelen en die het meeste gewonnen heeft… Is de winnaar.. vinden wij duidelijker… nu jullie maakt het waarschijnlijk totaal niks uit en daar heb je ook nog gelijk in ook… Vrijdag avond… vroeger was dat vaak een The Voice avond of iets wat er op leek en dat is toch jammer… Wij kijken dan wel uit het buiteland een stuk per avond, maar toch… Ja toch is het zeiken op de NLers vaak ook wel leuk en zeker op de Coaches zelf…

Nog een halfuurtje en dan lekker naar huis… Dit soort dagen als er zo weinig klanten zijn is toch wel zwaar omdat je dan totaal geen inspiratie hebt vinden wij beide….. Nu hopelijk was jullie dag wel sprankelend en maak je er wat van… Normaal komt met een kwartiertje een vaste bezoeker… Die ook soms met wat klusjes helpt… Ja we hebben er nu nog twee… Mannen… Vrouwelijke vrijwilligers hebben we al lang niet meer…. De wereld is echt aan het veranderen… In Almelo had ik een handje vol vrouwen die kwamen helpen in de winkel…. Enschede is toch anders…. nu het zei zo…

Geniet van wat je hebt… doen wij ook… en straks thuis nog meer… Kan wel voelen dat ik vanmorgen hard… eh.. nu ja… hard gelopen heb… hahahaha…. Maar elk begin is weer even wennen dus… Ik ben er tevreden mee…. tot lezens of in onze zaak hopen wij dan altijd maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *