Vertrouwen in de politie!

Ik persoonlijk heb al jaren niet echt meer vertrouwen in het gehele systeem van politie en BOA’s…. De keren dat ik er mee te maken had met onze winkel waren beschamend en teleurstellend.

Alle keren was er een houding van dat ze ver zich boven ons als bevolking vonden staan en totaal geen begrip hadden voor onze problemen. Wij zijn bedreigd en bestolen, maar in geen enkele situatie hadden wij wat aan de politie. Wij zijn zelfs een keer voor een paar duizend euro bestolen en wisten zeer waarschijnlijk wie het gedaan moest hebben. Wij kregen te horen dat het een te klein bedrag was om het verder uit te zoeken. Daar heb ik toen ook op Fb melding van gemaakt en de tekst van hun er bij gezet.

En nu lees ik dit en denk…. Ach laat maar lees het zelf en denk er zelf eens over na, want er is dat toch echt iets mis in onze samenleving als dit allemaal zo kan gebeuren en dit is wat ze gepakt hebben, besef dat heel erg goed, want de politie pakt altijd maar een aantal procenten van wat er echt loos is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *