Je leeft altijd maar 1 dag

Zondag en wij hadden een drukke dag op de zaak… Niet ontzettend veel omzet, maar we mogen niet klagen… Maar veel aanloop en mensen die om een gesprekje verlegen zaten en daar zijn wij ook voor. Maar in de ochtend eerst toch een heel stuk gelopen met onze hondjes omdat het heerlijk weer was en toch nog net niet te warm. We hebben wel een stuk gekozen wat haast totaal onder de bladeren was en waar ze konden drinken… Hun tevreden… wij tevreden..

Ontbijt… eh… Toch maar even naar Frans op de Bult en we zullen wat minder eten… Ja is gedeeltelijk gelukt… Geen muffin dingen en chocola vooraf… Goed he… Ook wat .. eh.. iets minder uitbundig, maar uiteindelijk toch nog te veel kan ik eerlijk in zijn, dus op de zaak een rondje stad gedaan in hoog tempo wandelen doen we dan… Verbanden heet dat… niet je huid maar van binnen… hahaha…

Kortom het was een leuke dag…

Thuis gekomen… een super kort rondje met de hondjes want echt veel te warm om te lang buiten te blijven als je verstandig bent… Tone we thuis kwamen zie ik tegen Siny… Ik ga toch even buiten hard lopen.. Ik weet het is heet en eigenlijk moet ik nog een dag extra rusten van de vorige keer… Maar ik ben bang dat ik morgen het niet red en nu kan ik het denk ik wel… Niet makkelijk, maar toch… ik voel dat ik het moet doen… Siny zegt… Dan doe ik alvast mijn 40 minuten training die ik eigenlijk morgen zou moeten doen… Ja die heeft gisteren ook al getraind…

Ik heb het gered en wel ongeveer 1.5 minuut sneller als de vrijdag loop van 3km buiten en dat met deze hitte… Ging erg moeilijk en zwaar, maar ik heb het overleefd.. dus. .geen klagen… En Siny die dus eigenlijk is gegaan voor een 5km uitdaging… eh.. Die heeft deze vanavond al gehaald .. zie foto… Nu ze maakt de training toch verder af met de Garmin Coach omdat het dan gaat om het nog sneller te kunnen doen… Kanjer toch…

Nu zitten… Dieren krijgen eten en wij gaan nog … natuurlijk onze volgende wedstrijd aan… Darten… we zien wel hoe het afloopt, maar wie er wint vinden wij nooit belangrijk, als we maar samen lekker bezig zijn en ook… Als je leuk gooit… Siny gooide gisteravond voor haar de eerste keer in haar leven… 100 punten met drie pijlen.. Ja echt.. dus twee in de bull en een in het midden van de bull die dubbel telt… doe het maar na… Ik nog niet hoor… Maar ik ben zo wie zo geen goeie met in de bulle gooien… Ik doe meer trippels… Maar daar was zij gisteren ook goed in… Vanavond nieuwe ronde en.. dus nieuwe kansen… Hele fijne, gezellige en gezonde avond en als je alles van ons leest houden wij echt nog meer van je omdat je dan een soort van familie van ons bent omdat we … eh… daar beste wel blij mee zijn of zouden zijn ik weet even niet hoe het te omschrijven, maakt ook niet uit… Geniet…

Gefeliciteerd je hebt deze uitdaging al gewonnen… Respect voor jouw inzet…
Het rondje van de oude man… Maar ik ben er toch erg blij mee… Want elke kleine stap de juiste richting in is een hele grote stap…

3 Antwoorden op “Je leeft altijd maar 1 dag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *