Dinsdag avond

Het was prut op de zaak en dat is al elke dag na de Mei vakantie en wij komen niet echt op gang… Ja met darten hahahah… Maar we doen ook nog wel wat in de zaak hoor, maar echt veel is het niet en er komen wel nieuwe spullen binnen die moeten dan ingeboekt en een plaatsje krijgen… Nu thuis… een kort rondje met de hondjes want het is echt te warm en daar houden beide niet van.

Dan toch maar even beide trainen… Siny op haar crosstrainer ( op het schema en foto’s staat wel loopband, maar die weet niet beter…) en ik op de loopband… Want buiten was echt niet gezond hier in ons dorpje…. Het zit er op en het was zwaar… Ja dat heb je zo geregeld als het niet echt wil en je toch je meters wilt maken… Siny vorige week ook weer boven de 100.000 stappen gezet… eh.. Ja toen we voor de 10KM trainden hadden we nog heel veel hogere stappen per week, maar dat is oude koek… Het gaat altijd om het .. NU… en dat is ook al best wel weer aardig hoor… Ik doe het wat minder, maar als het niet tegen gaat zitten kom ik er ook wel weer hoor… Ik houd mij nu even vast aan of buiten of binnen en dan gewoon die 3KM en dan een redelijk tempo en dat is het… Nu zitten.. Pilsje en Siny een sapje… Straks denk ik een plankje en …. ach je snapt het wel … Morgen denk ik meer verhaal en ook over wat er binnen is gekomen…

O ja.. de accu voor de Motor van Siny is ook binnen gekomen dus die kan ik ook weer in elkaar zetten… en kan er op gereden worden en of verkocht… Geweldig ding, maar wij hebben geen tijd meer en dan is het zonde om die altijd in de garage te hebben staan… Maar jullie horen het hier altijd het eerste… Hele fijne avond… en wel Genieten he… O ja.. bedankt voor die ons steunen en onze stukjes lezen… Doet ons goed… En steken elke dag voor die mensen een extra kaarsje op en sturen speciale energie en soms krijgen we daar dan ook wel via via een berichtje over dat mensen daar erg blij mee zijn….

O ja… toch nee laat maar komt nog wel…

De kanjer deed even een 4km voor haar uitdaging voor de 5K op de crosstrainer….
Oude man houd het nog maar bij de 3Km en daar ben ik toch ook blij mee….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *