Darten Overzicht

Dinsdag en het weer is wederom erg wisselvallig, maar in ieder geval droog met de hondjes uitlaten. Op de zaak een potje darten en wij hopen dat er binnenkort een tijd komt dat wij niet overdag kunnen darten… Ik win op het moment net wat meer als mijn Siny Goedegebuur . Zij had wel mooi de hoogste score en dat gun ik haar. En als je naar het gem. van de eerste 9 darts kijk, scoort zij ook heel veel beter als ik… Conclusie dat ik zeker deze middag wat makkelijker uit gooide…

Avond darten en.. Ja Siny Goedegebuur wel weer stabieler gegooit zoals altijd, .aar ik het toch weer gered om gelijk te spelen… fijne avond en maak er wat van, want echt als je het zelf niet.. eh.. op eist en aan werkt, wordt het nooit wat je mogelijk wel had kunnen hebben. Kijk en zie dat al blij ben dat wij samen darten en als het mee zit ik niet verlies… Weet je dat is al bijzonder. Morgen zijn wij weer op de zaak en als jullie niet komen of niks kopen.. Dan wordt het tijd om over ander dingen na te denken.. Trusten voor straks.
Vandaag op de zaak in Enschede. Gelukkig ik iets beter en Siny Goedegebuur redelijk tegenstand kunnen bieden. Een stand waar we beide blij mee zijn ook al waren we nu beide net echt vast en goed. Wij zijn open tot 17:00 er is nog tijd om ons te komen steunen als kleine ondernemers….
Avond en ..en.. wie is er de winnaar..eh.. Die het beste gooit… Bedankt weer voor de les en daar kan ik het mee doen.. Of niet want zo zijn er te veel.. Nee ik ben trots om te verliezen van haar.. zeker.. ❤ houd van je en nog meer als je wint van mij… Siny Goedegebuur proost…
Onweer in Enschede en haast nacht. Dan nog maar een tweede potje. Siny Goedegebuur 4 en ik 0… Het gaat dus niet zo goed met mij, maar wel met mijn Siny en dan is toch de helft in orde. Dus 50% is ook al wat. Ik zal blij zijn als ik thuis.. proost kan zeggen.
Darten op de zaak en het was snel afgelopen. Ingemaakt, geen enkele kans vanmiddag. Siny Goedegebuur gooide goed en ik waardeloos. Een klein puntje.. vanmorgen een migraine aanval gehad mijn arm wil totaal niet van de pijn.
Avond darten, nu ook met het zelfde systeem als overdag. En de wind stond thuis exact tegenover gesteld… Dus moest ik wel.. grrrr.. Nee hoor.. Het was erg spannend en nu gooide ik net wat gelukkiger… Wel leuk dat op een dat het zo kan lopen… Maar ook dat zou zo maar echte liefde kunnen zijn… Heb jij ook zo’n relatie waar je echt alles mee kunt delen.. En spelletjes mee kunt spelen enz… Nu.. dan hoor je bij die verschrikkelijke bevoorrechte mensen.. Wij zijn er blij mee… Wilde ook nooit iets anders…
Darten vandaag op de zaak. Siny Goedegebuur 4 en ik 1. Wij deden best of 6. Ingemaakt dus.
Darten op de zaak overdag. Eigenlijk de mooiste uitslag die mensen zoals wij willen. ❤

Hier zal ik de uitslagen neer zetten van onze partijen die wij Darten met dit systeem. Wij hebben hiervoor met een ander systeem gewerkt en daar heb ik dan elke dag op FB de uitslag gewoon neer gezet. Voor die het leuk vinden is het hier terug te zien. Ook zet ik deze met een korte tekst op FB. Wij spelen om bezig te zijn en niet om te winnen, toch is het leuk als het redelijk tegen elkaar opgaat, en wij houden er van dat je juist ook gelijk een keer kunt spelen, daarom doen wij best of 6. Nu zeker nog zonder dubbel in of uit, want dat zou echt te lang gaan duren voor ons. Mocht het veranderen zal ik dat hier dan ook aanpassen.

❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *