Hemelvaartsdag 2022

Er zullen steeds wel minder mensen zijn die weten wat deze dag eigenlijk betekend denk ik....

 

"Met Hemelvaart wordt binnen het Christendom herdacht dat Jezus is opgestegen naar zijn vader in de hemel, God. Dit gebeurde op de 40ste dag van zijn verrijzenis. De Hemelvaartsviering is onderdeel van de paascyclus. Hemelvaart valt altijd op een donderdag, de 40ste dag na Eerste Paasdag en 10 dagen voor Pinksteren."

Wij zijn met onze zaak gewoon open ook op deze dag en hopen dat er weer veel nieuwe mensen op ons pad komen. Met dit soort dagen zijn er altijd mensen onderweg die ook nu eens juist naar anderen plaatsen en dus ook winkels gaan kijken en dat vinden wij erg fijn. Natuurlijk hebben wij wel een vaste soort van bezoekers en klanten, maar om die uit te breiden is het vaak heel moeilijk. Reclame maken is niet meer zo makkelijk als vroeger toen ik jong was, want toen zette je gewoon een advertentie in een krant en iedereen wist het... 

Voor mij is Hemelvaart ook iets wat met wonderen te maken heeft en omdat deze mensheid zeker moet blijven geloven of terug leren geloven in wonderen schrijf ik vandaag er ook even iets over. 

Vaak denken mensen als je het over wonderen hebt, dat het gaat over iets wat geweldig groots is en over de hele wereld haast wel gezien moet zijn geweest. Maar dat is niet wat een wonder hoeft te zijn. Als je echt oplet in je leven zal je soms haast wel dagelijks kleine wondertjes kunnen waarnemen en die zijn veel belangrijker als die ene die over de hele wereld bekent is geworden.

Als je in de ochtend opstaat, maak je gelijk voor die dag je eerste wonder mee.... Want je leeft nog en dat is niet zo maar en heeft altijd een bedoeling en zullen er lessen aan verbonden zijn. Als je leert dat dat je eerste wonder is en je kijkt achterom hoef je maar even te tellen om te weten dat je er al heel wat meegemaakt hebt zonder er bij stil te staan. Er worden per stel wat kinderen zou kunnen krijgen miljoenen zaadjes in omloop gebracht en daaruit ben jij en ik natuurlijk ook uit voort gekomen. Er zijn er dus heel erg veel die niet op deze aarde nu rond lopen en het niet gehaald hebben... Heb je daar al wel eens bij stil gestaan. 

Je hebt toen dus de loterij al gewonnen en heel veel anderen niet.... 

 

Kort gezegd.... Hoe jong of oude dat je nu al bent... Heb je de belangrijkste loterij al gewonnen en ook al heel veel wonderen  meegemaakt... 

 

Leef en Geniet elke dag van die tijd die je hebt en je zal leren zien dat er echt nog heel veel meer uit elk leven is te halen. Begin met dat van jezelf en probeer onderweg ook anderen een stukje te laten leren, zoals wij elke dag ook in ons leven doen...

Gisteren zomaar bezoek... Maar zomaar bestaat niet, want elke bezoeker is voor ons speciaal en deze zeker... Hij bracht ook nog gebak mee en dat vinden wij altijd heel fijn... Nu ja... nu liever even niet meer want ons gewicht en suiker zijn weer omhoog gegaan dus willen wij er echt wat aan gaan doen.

A.u.b. allemaal... Even hoe lief en goed bedoelt niks meer meebrengen als jezelf als je komt.... 

Wonderen

 

Gisteravond een potje darten bij ons thuis samen met mijn lieve Siny en wat denk je wat er gebeurt.... 

Kijk even goed naar de foto's je kan ze aanklikken en dan zul je zien dat het echt mogelijk is. De ene pijl zit vast in de staart... eh... Flight bedoel ik natuurlijk... De eerste zit al in de 20 punten wat niet slecht is.... Een Trippel is nog beter natuurlijk, maar die doe ik wat minder, maar beginnen ook wel te lopen, maar nog geen 180 geworpen hoor... 

 

In de films van Robin Hood zie je dat hij de pijl in de andere zijn staart schiet... Nu ik had het nu  met darten... Als je zoals wij geloven in wonderen... Is dat er ook eentje die mij zeker wilde vertellen in deze tijd waarin ik met heel veel onopgeloste vragen en toekomsten zit, dat echt alles mogelijk is... toch... nu in jouw leven kan dat ook, als je maar blijft proberen... leef... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *