Darten avond 2x

Potje darten avond thuis en we doen er hier na nog een, want Siny komt net op stoom ... Dus het eerste gewin is heel vaak ... Ken jij dat gezegde eigenlijk wel... Vul het dan eens aan om te laten zien dat jij echt weet waar het over gaat.. haahhahah....

Tweede potje omdat de eerste wel heel raar liep... Nu ik stond weer echt met 2-0 voor ... En gooide het eerste potje al erg goed maar deze zeker ook... Kijk maar naar de cijfers... Maar als Siny op gang komt en vandaag had ze even een hindernis te winnen... Maar toen ging ze ook los... En wat zien wij... Ja hoor trots op haar... Want kijk maar naar mijn cijfers... Goed gegooid en niks cadeau gegeven... En toch.. gewonnen... echt dat zijn nu de mensen met een sterk ❤ en die zette door ook al lijkt het verloren...

Echt geweldig
 

van haar... Jullie ook een hele fijne avond en denk er eens over na... doe iets samen en laat het niet belangrijk zijn wie er wint, maar wel hoe en dat je het samen doet... Liefde weet je nog...

Morgen zijn wij weer te bezichtigen in onze zaak in Enschede....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *