Darten op de zaak

Darten op de zaak. Echt niet te geloven, maar zo kan je zien dat echt heel veel mogelijk is. Als het tegen zit, kan je er soms wel maar ook vaak niks aan doen... Ik stond met 3-0 voor en weer kwam Siny terug op 3-2 en zij mocht beginnen en hoe... Een paar pijlen en zij stond meer als 200 punten voor en.. kon eigenlijk niet meer verliezen... eh.. Ze had zelfs met drie pijlen 115 en voor mij leek het niet meer te willen lukken. Ik gooide juist voor mij doen erg slecht.. Maar Siny Goedegebuur kreeg het niet uit en gooide zich steeds stuk... Het gemiddelde is daarom ook zo laag.. Maar ik koop vooruit en kon toch nog winnen. Ik gunde haar echt het gelijkspel, maar als het niet wil dan is soms ook zo. Siny was wel druk geweest met een workshop geven en een beetje moe in het bolletje en dat zal zeker ook meegespeeld hebben.
Les... Als het lijkt dat iets zeker is, hoeft dat niks te zeggen. Want kijk als ik die pot nu super gespeeld had met hele hoge punten, dan was het nog mijn momentum kunnen zijn, maar dit was anders. ❤ voor die altijd van mij mag winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.