Minestrone Soep

Als kind was ik totaal gek van elke soep, maar het lekkerste vond ik deze echt super...

 

Je hebt van die dagen, dat het niet echt helemaal wil of kan zoals je graag zou willen... Ken jij dat niet dan... Nu ik wel... Ook al kan ik vaak en Siny anderen helpen, dat is soms gewoon niet genoeg. En op zo'n moment net voor 17:00 gebeurde er vanavond iets wat je dan blij blijft als je naar huis gaat in de auto... Nu zit ik en het zit nog in mijn kop.... 

 

Er kwam iemand binnen die zeker wel bekent is denk ik maar ik was met mijn kop zo druk dat ik aan het einde van de dag eigenlijk niet goed meer oplet en meer bezig ben met naar huis gaan... Avond maken.. en toen werd er een grote glazen pot met soep neergezet... Siny vertelde er nog wat bij maar ik luisterde al niet meer... De sleutels in mijn hand branden en ik wil dan naar de auto en naar huis... Ander stukje leven... Nu zal ik haar straks vragen van wie die soep kwam en ik ga er maar vanuit dat zij er wel aardig tegen geweest is, want zo is zij wel... eh.. Ik kan nog wel eens kortaf en of dwars over komen... Maar ja dan heb ik al te veel op mijn bordje gehad die dag en het is niet anders... 

 

Nu zitten.. en vanavond of later heerlijk even terug denken aan toen ik nog maar een klein knulletje was en mijn ouders en hele familie nog in orde waren... Wat een fijne tijd... Bedankt fijn mens die mij die gedachten even terug heeft gebrachte en ook natuurlijk voor de soep... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *